Xbox Series S çıkacak exclusive oyunları kaldırır mı?

Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.
Hocam bütçeniz 4 bin civarı sanırım. 4 bine o konsoldan iyi bir şey alamazsınız. Avrupada bir tanıdık falan varsa ona Series X getirtebilirsiniz o paraya.
Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.
Ben pek sorun yapacağını düşünmüyorum. Zaten adamlarda 1440p'ye kadar ve 120 FPS'ye kadar dediler. Kesin onlar olacak demediler. O yüzden 10 FPS verse bile bir şey deme hakkımız yok pek.

Sıkıntı yapmaz, 1080p bütün nesil götürür.
Ben pek sorun yapacağını düşünmüyorum. Zaten adamlarda 1440p'ye kadar ve 120 FPS'ye kadar dediler. Kesin onlar olacak demediler. O yüzden 10 FPS verse bile bir şey deme hakkımız yok pek.
Hocam daha almadım, 60 fps altına çok düşürse direk Series X alayım.

Avrupa'da bir tanıdık falan varsa ona Series X getirtebilirsiniz o paraya.

Yaklaşık 4 aydır Almanya veya Amerika'ya stok gelmesini bekliyorum, geldiği gibi 10 dakika içinde bitiyor, yurt dışından almak zor olur.

Hocam daha almadım, 60 FPS altına çok düşürse direk Series X alayım.

Televizyondamı oynayacaksın yoksa monitörde mi? Televizyonun 120Hz değilse 120FPS alamazsın zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı