İnceleme Xbox Series S Deneyimlerim

• Konuyu başlatan 591529
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 6.248

Bazı oyunlar sadece manuel save alıyor ve bazen save almayı unutup kapıyorum hass gitti en az bir saatim diyorum (özellikle yakuza oyunları) bir bakmışım quick resume kurtarmış save i o yüzden manuel save kullanıp auto save almayan oyunlar için can suyu bir özellik bence.

Olabilir tabii. Ben o tür oyunlar oynamamışım, ondan dolayı bana denk gelmemiş belli ki.

6.5/10 lik bir konsol

Bugün dediğinize benzer bir olay başıma geldi. Manual save alan bir oyunu 4 saat aralıksız oynadım ve aniden elektrikler kesildi. Ah vah save'im yandı derken fark ettim ki quick resume save'i kurtarmış. Bugün anladım ki göz boyama falan değil direk gerekli bir özellikmiş.

Son düzenleme:
Fazla Isınma, Az Hafıza, Görüntü Kalitesi, FPS Drop Bunlar 50 Mbps internette oluyor
Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Ayrıca HDD bağlayıp depolamayı arttırabilirsiniz.

Fazla ısınma, az hafıza, görüntü kalitesi, FPS düşmesi bunlar 50 Mbps internette oluyor.

Konsolun ısındığını nasıl ölçün? Hafızaya katılıyorum. Görüntü kalitesi bütçeye göre gayet yeterli ve normal. FPS düşmesi yaşayan hiç görmedim.

Konsolun ısındığını nasıl ölçün? Hafızaya katılıyorum. Görüntü kalitesi bütçeye göre gayet yeterli ve normal. FPS düşmesi yaşayan hiç görmedim.

Üzerine elini koyduğumda ya da etrafının ısınmasından

Üzerine elini koyduğumda ya da etrafının ısınmasından.

Böyle ölçülmez dereceler. Sana 70 derecede sıcak gelir. 100 derecede. Böyle bakarak konsola ısınıyor demek saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…