İnceleme Xbox Series S Deneyimlerim

• Konuyu başlatan 591529
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 6.222
Hayır, rdr1 ps3 te 640, x360 da ise 720p. One x ve series x de 4k ama yine 64tl

Hayır, rdr1 ps3 te 640, x360 da ise 720p. One x ve series x de 4k ama yine 64tl
Ben ps3 teki çözünürlüğünü söylemedim, ps4 ve 5 te eski oyunların remastered hallerini (bazı oyunları) 4K oynayabildiğimizi söyledim.

Xbox'daki rdr1 ucuz çünkü oyun remastered değil ve bu yüzden 64 tl.

Anlamamak için diretiyorsun, bazı tutan eski oyunları PS4-5'e Remastered yapıyorlar, GoW3 gibi, yoksa PS de geriye uyumluluk yok. Xbox'daki geriye uyumluluğu nasıl hayal ediyorsan öyle değil. RDR1 normalde PS3'te 640, XBOX360 da 720p. One X veya Series X de 64 liraya alınca 4K 30 FPS oynuyorsun. Remastered değil ama PS5'teki Remastered'la aynı yani. Bu da Xbox'un bir artısı, PS de geriye uyumluluk yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam psde geriye uyumluluk olmadığını biliyorum zatende tam anlatamadım ya da siz anlayamadınız. Neyse...

Hocam PS'de geriye uyumluluk olmadığını biliyorum zatende tam anlatamadım ya da siz anlayamadınız. Neyse...

Emin miyiz

Alıntıla yapmıştım gözükmemis.

ps de geriye uyumluluk yok.

Tam olarak böyle değil aslında. Teknik olarak PS5'te PS1, PS2 ve PS4'e geri uyumluluk var. PS3 için dediğiniz doğru. PS3 için geri uyumluluk yok. Zaten bunun için PS tarafında PSNow aboneliği var (Türkiye'de mevcut değil), bu şekilde PS3 oyunları oynanabiliyor uzaktan bağlantı ile.

Sadece fifa/ea fc oynamak icin almistim. Fiyatina gore 10/10. Tek sikintisi ea hala 60 fps olayinda kaldi

Asıl teknik olarak ps de geriye uyumluluk yok. Xboxda eski bir oyunu alırsan eski konsola göre daha yüksek çözünürlükte oynayabiliyorsun. Ps de ise birileri remastered yapmadığı sürece sen gidip eski oyunu oynayamazsın. Rdr1 için bu geçerli, adam ps5 için 4k remastered yapıyor, 900tl ye satıyor. Xboxda 64 liraya alıyorsun, ama yine 4k. Geriye uyumluluk bu.

Aslında teknik olarak var. Remaster yapılmadan çalıştırılan çok oyun var. He bu tabii ki Xbox tarafında gördüğünüz gibi üst düzey değil, onda hemfikiriz. Zaten o yüzden teknik olarak var diyorum. Çalıştırıyor çünkü. Geriye uyumluluk bu aslında. Mesela PS3 yok, çalıştırmıyor direkt olarak. Oyunun remaster edilmesi gerekiyor.

Geriye dönük uyumluluk olayı Xbox'ta başka bir seviyede. Xbox 360 oyunu oynarken Xbox 360'ın kendi duraklatma arayüzünü erişilebiliyor. Xbox 360 kullanan bir arkadaşın mı var? Dilediğin gibi online oynayabilirsin, hatta sesli sohbet veya yazılı sohbet özelliklerini de kullanabilirsin. Sony bu işi beceremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…