İnceleme Xbox Series S Deneyimlerim

• Konuyu başlatan 591529
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 6.217
Ellerinize sağlık yeterli bir inceleme olmuş. Cihaz çok fazla yerilse de bence oldukça güzel bir cihaz. Küçük olması bir yana geriye uyumluluk ile birleşince efsane bir cihaz oluyor.

Remastered oyunları geriye uyumluluk zannediyor boşverin.

Ben şunu anlamıyorum One X var 4K 30FPS veriyor sözde PC'deki 60FPS gibi geliyor. PC de 30 FPS oyun oynanmaz. Hatta PC de 50FPS bile oynanmayacak halde. Konsolda One X de 4K Forza 5 aç akıyor yansımalar çimenler hariha. PC gibi takılıyor hissiyatı yok. Hatta FHD 60 FPS de denedim 4K 30FPS daha akıcı geldi. Bence konsol 30FPS PC 60FPS çok daha iyi.
Oyunlar ucuz. One X 1TB SSD taktım Forza falan basınca 30sn menüye geliyor zaten. Araç değişimi vs 1 2sn. Ayrıca USB 500GB bağladım fazlası ile yeterli. Hikaye yarış vs konsol çok daha iyi. Tek kötü yanı Online için Xbox live lazım o yüzden Diablo 4 PC'ye aldım.

Çünkü konsolda FPS neredeyse sabit. Hep 30 FPS. Ancak PC'de vSync olmadığında FPS stabil olmuyor genelde, inişli çıkışlı oluyor ufak da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…