Xbox Series S dik kullanmak zarar verir mi?

ardaozbirgull

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Xbox Series S aldım. Hayırlı olsun diyenler için teşekkür ediyorum daha iyisi sizlerin olsun. Dik kullanmak uzun vadede zarar verir mi? Teşekkürler.

Merhaba Xbox Series S aldım. Hayırlı olsun diyenler için teşekkür ediyorum daha iyisi sizlerin olsun. Dik kullanmak uzun vadede zarar verir mi? Teşekkürler.
Uzun vadede zarar görebilir yan kullanmak en iyisi. Hayırlı olsun bu arada :)

Dikey kullanımda dikkat edilmesi gerekenler:​

1. hava deliklerini kapatma:
    • Xbox Series S'in üst kısmındaki (dikey konumdayken üstte kalan yuvarlak ızgara) hava çıkışını kesinlikle kapatma.
    • Konsolun çevresinde en az 10-15 cm boşluk bırak ki hava sirkülasyonu bozulmasın.
  2. stabil durduğuna emin ol:
    • Dikey konumda devrilmemesi için sağlam bir zemine koy.
    • Oyun sırasında kabloya takılıp düşmesini önlemek için güvenli bir yere yerleştir.
  3. disk takılabilirlik:
    • Xbox Series S'te disk girişi yok. Bu yüzden disk yönü gibi bir sorun yok; bu da dikey kullanımda bir avantaj.
  4. soğutma:
    • Soğutma sistemi hem dikey hem yatay kullanımda verimli çalışır, bu konuda endişe etme.
Bunlara uyacaksan sıkıntı olmaz.

Bir şey olmaz lakin ben yatay kullanmayı tercih ederdim.

Dikey kullanımda dikkat edilmesi gerekenler:​

1. hava deliklerini kapatma:
    • Xbox Series S'in üst kısmındaki (dikey konumdayken üstte kalan yuvarlak ızgara) hava çıkışını kesinlikle kapatma.
    • Konsolun çevresinde en az 10-15 cm boşluk bırak ki hava sirkülasyonu bozulmasın.
  2. stabil durduğuna emin ol:
    • Dikey konumda devrilmemesi için sağlam bir zemine koy.
    • Oyun sırasında kabloya takılıp düşmesini önlemek için güvenli bir yere yerleştir.
  3. disk takılabilirlik:
    • Xbox Series S'te disk girişi yok. Bu yüzden disk yönü gibi bir sorun yok; bu da dikey kullanımda bir avantaj.
  4. soğutma:
    • Soğutma sistemi hem dikey hem yatay kullanımda verimli çalışır, bu konuda endişe etme.
Bunlara uyacaksan sıkıntı olmaz.
Hello Chat-GPT.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı