Öncelikle Xbox Series X alacaktım ancak üniversiteye başlayacağım için ek olarak cep telefonuda alacağım dolayısıyla telefon almayıp Series X almak saçma geldi. PS4 Slim sahibiyim özel oyunları oynadım hevesimi aldım yeni nesile geçmek istiyorum. Xbox Series S aklıma geldi alma sebebim PS Store'daki oyunlar Xbox Game Pass'te bedava dolayısıyla bayağı beğendiğim oyun var. Series S alıp 3-4 sene sonra Series X veya üstünde bir model çıkarırlarsa onu almayı düşünüyorum. Sorularım şunlar;
-Series S şu an alırsam kaç sene götürür ve 60FPS oynatır?
-Cyberpunk 2077 2023'te gelecek olan DLC performans modunda 60 çalıştırırmı sizce?
-Salonda 4K TV var. Odamda 720p TV ve 1080p monitör var hepsinde güzel sonuç daha ziyada 60FPS verir mi? (60FPS takıntıma bakmayın bazı oyunları 30FPS oynarım PS4'ten alıştım)
Yani bu cihaz zayıfmı öyle deniliyor işlemcisi vs beni tatmin eder mi?
NOT: Alırsam 1TB HDD alacağım yüklediğimi buraya aktarıp oynarken kendi SSD kısmına aktaracağım. Ek olarak da şarj edilebilir pil alacağım.
-Series S şu an alırsam kaç sene götürür ve 60FPS oynatır?
-Cyberpunk 2077 2023'te gelecek olan DLC performans modunda 60 çalıştırırmı sizce?
-Salonda 4K TV var. Odamda 720p TV ve 1080p monitör var hepsinde güzel sonuç daha ziyada 60FPS verir mi? (60FPS takıntıma bakmayın bazı oyunları 30FPS oynarım PS4'ten alıştım)
Yani bu cihaz zayıfmı öyle deniliyor işlemcisi vs beni tatmin eder mi?
NOT: Alırsam 1TB HDD alacağım yüklediğimi buraya aktarıp oynarken kendi SSD kısmına aktaracağım. Ek olarak da şarj edilebilir pil alacağım.