Xbox Series S hala alınır mı?

Yer
İstanbul
Öncelikle Xbox Series X alacaktım ancak üniversiteye başlayacağım için ek olarak cep telefonuda alacağım dolayısıyla telefon almayıp Series X almak saçma geldi. PS4 Slim sahibiyim özel oyunları oynadım hevesimi aldım yeni nesile geçmek istiyorum. Xbox Series S aklıma geldi alma sebebim PS Store'daki oyunlar Xbox Game Pass'te bedava dolayısıyla bayağı beğendiğim oyun var. Series S alıp 3-4 sene sonra Series X veya üstünde bir model çıkarırlarsa onu almayı düşünüyorum. Sorularım şunlar;
-Series S şu an alırsam kaç sene götürür ve 60FPS oynatır?
-Cyberpunk 2077 2023'te gelecek olan DLC performans modunda 60 çalıştırırmı sizce?
-Salonda 4K TV var. Odamda 720p TV ve 1080p monitör var hepsinde güzel sonuç daha ziyada 60FPS verir mi? (60FPS takıntıma bakmayın bazı oyunları 30FPS oynarım PS4'ten alıştım)

Yani bu cihaz zayıfmı öyle deniliyor işlemcisi vs beni tatmin eder mi?

NOT: Alırsam 1TB HDD alacağım yüklediğimi buraya aktarıp oynarken kendi SSD kısmına aktaracağım. Ek olarak da şarj edilebilir pil alacağım.

Öncelikle Xbox Series X alacaktım ancak üniversiteye başlayacağım için ek olarak cep telefonuda alacağım dolayısıyla telefon almayıp Series X almak saçma geldi. PS4 Slim sahibiyim özel oyunları oynadım hevesimi aldım yeni nesile geçmek istiyorum. Xbox Series S aklıma geldi alma sebebim PS Store'daki oyunlar Xbox Game Pass'te bedava dolayısıyla bayağı beğendiğim oyun var. Series S alıp 3-4 sene sonra Series X veya üstünde bir model çıkarırlarsa onu almayı düşünüyorum. Sorularım şunlar;
-Cyberpunk 2077 2023'te gelecek olan DLC performans modunda 60 çalıştırırmı sizce?
-Salonda 4K TV var. Odamda 720p TV ve 1080p monitör var hepsinde güzel sonuç daha ziyada 60FPS verir mi? (60FPS takıntıma bakmayın bazı oyunları 30FPS oynarım PS4'ten alıştım)

NOT: Alırsam 1TB HDD alacağım yüklediğimi buraya aktarıp oynarken kendi SSD kısmına aktaracağım. Ek olarak da şarj edilebilir pil alacağım.
Alınır. Ben al sat için dışarıdan getiriyorum. Halen satan bir cihaz satacak da.

Xbox Series S 1440p hedefli bir konsol bu yüzden uzun bir süre 1080p'de 60 FPS alırsınız.

Hala alınır mı sorusu biraz absürt olmuş. Series S yeni nesil konsol ve bu nesilden daha yeni bir nesil henüz yok. Sorunun cevabı alınır
2 sene oldu acaba bazı oyunlarda fps düşürdülermi sorusu aklıma geldi. 2-3 sene götürsün bana yeterli olur ? Sizce doğru bir tercihmidir series s ? Gamepass+fiyat+ Genelde 1080p’de oynayacağım

2 sene oldu acaba bazı oyunlarda fps düşürdülermi sorusu aklıma geldi. 2-3 sene götürsün bana yeterli olur ? Sizce doğru bir tercihmidir series s ? Gamepass+fiyat+ Genelde 1080p’de oynayacağım
2 sene oldu ama zaten hala sadece yeni nesile özel oyun çıkmadı gibi bir şey. Series S en az 4 yıl daha götürür 1080p'de.

Tamamdır haftaya istanbula dönünce alacağım bir yerde 6200TL garantisi microsofttan aktifleştirince 1 yıl oluyormuş ithalatçıymış garanti yine nasıl veriyor anlamadım
İthalatcı garanti biraz dandik. Microsoft Türkiye garantili olanlar daha pahalı ama daha güzel. Elime haftasonunda bir kutu daha gelecek Microsoft TR 2 yıl konsol 1 yıl kumanda garantili Almanya Hamburg Mediamarkt faturalı. Düşünürsen hallederiz.

PS4 ve Xbox One S sahibiyim kasma durumu söz konusu değil eski nesilde bile kaldı ki series S kassın zaten Series S dediğimiz cihaz 1080p 60fps için üretilen bir cihaz o tarz sorun yok ve en az 5-6 sene güncel kalmaya devam edecektir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı