Xbox Series S hala alınır mı?

Çoğu oyunda 60FPS değerini koruyor ama alabiliyorsanız PS5 veya Series X daha uzun ömürlü bir yatırım olacaktır.
Series S'de tek değişen şey çözünürlük değil, gölge kalitesi gibi ayarlarda düşürülüyor.
Bu videodan ayrıntılı farklarını inceleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoğu oyunda 60FPS değerini koruyor ama alabiliyorsanız PS5 veya Series X daha uzun ömürlü bir yatırım olacaktır.
Series S'de tek değişen şey çözünürlük değil, gölge kalitesi gibi ayarlarda düşürülüyor.
Bu videodan ayrıntılı farklarını inceleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafikler ne önemli ne değil
Grafikler kötü olsada tamam dicem en azından oynuyom ama güzel olsa tadından yenmez kafasındayım yani ne iyi grafik istiyorum nede çok kötü, zaten ben oynanışa eğlenceye bakıyorum

Grafikler ne önemli ne değil.
Grafikler kötü olsa da tamam diyeceğim en azından oynuyorum ama güzel olsa tadından yenmez kafasındayım yani ne iyi grafik istiyorum ne de çok kötü, zaten ben oynanışa eğlenceye bakıyorum.

Series X'in gücü S'in 3 katı. Fiyat farkı 1.7 katı(resmi fiyatları). Bu durumda X almak daha mantıklı.
Depolama alanında da ciddi boyut farkı var. Yaklaşık 440GB Series X önde.
Beklentin yüksek değilse S'de idare eder.

Series S var bende aslında kötü cihaz değil ama birkaç eksi yazılacak tarafı var. İlki 512 gb depolaması olması 3 tane AAA oyunu kuramıyorsunuz genelde. HDD alıp oyunları HDD'ye kurarım derseniz eski nesil oyunları oynarsınız yeni nesil oynayamazsınız. Genişletme kartı var ama o da aynı yeni nesil oyunları sadece dahili depolama alanındayken oynayabilirsiniz.Grafik tarafına gelecek olursak fena değil ama geçen Resident Evil 4 Remake oynayayım dedim özellikle gölgeler ve detaylar vasat durumda beğenmedim. Bana sorarsanız PS5 alabiliyorsanız eğer Series S'i hiç düşünmeyin derim.

Series S var bende aslında kötü cihaz değil ama birkaç eksi yazılacak tarafı var. İlki 512 GB depolaması olması 3 tane AAA oyunu kuramıyorsunuz genelde. HDD alıp oyunları HDD'ye kurarım derseniz eski nesil oyunları oynarsınız yeni nesil oynayamazsınız. Genişletme kartı var ama o da aynı yeni nesil oyunları sadece dahili depolama alanındayken oynayabilirsiniz. Grafik tarafına gelecek olursak fena değil ama geçen Resident Evil 4 Remake oynayayım dedim özellikle gölgeler ve detaylar vasat durumda beğenmedim. Bana sorarsanız PS5 alabiliyorsanız eğer Series S'i hiç düşünmeyin derim.

PS 5 alabilseydim onun yerine PC alıp PC'yi konsola dönüştürürdüm

Series S var bende aslında kötü cihaz değil ama birkaç eksi yazılacak tarafı var. İlki 512 GB depolaması olması 3 tane AAA oyunu kuramıyorsunuz genelde. HDD alıp oyunları HDD'ye kurarım derseniz eski nesil oyunları oynarsınız yeni nesil oynayamazsınız. Genişletme kartı var ama o da aynı yeni nesil oyunları sadece dahili depolama alanındayken oynayabilirsiniz. Grafik tarafına gelecek olursak fena değil ama geçen Resident Evil 4 Remake oynayayım dedim özellikle gölgeler ve detaylar vasat durumda beğenmedim. Bana sorarsanız PS5 alabiliyorsanız eğer Series S'i hiç düşünmeyin derim.

Yakında yeni özel SSD çıkacak mış bu daha ucuz olacakmış bence SATA SSD daha mantıklı oyunu HDD'ye göre daha hızlı dahili SSD'ye aktarıyor diye biliyorum tabii bu kişisel görüstür başkası HDD alabilir

Yurt dışı PS5 fiyatları 12 binlere kadar var. Eğer 12 bin liraya çıkabilirseniz tavsiyem PS 5. İthalatçı garantili Series S ile aralarındaki fiyat farkı 4 bin lira.

Ben Xbox fan boy u değilim ama Forza serisi, CoD, Doom Eternal, gibi oyunlar daha çok ilgimi çekiyor ilk çıktığında Game Pass'te CoD görmek daha iyi bence son iki oyun PS de de var ama Forza yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı