Xbox Series S hala alınır mı?

TRHAMSTEr

Decapat
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar. Sizce 2023'te Xbox Series S alınır mı? Alınırsa bu konsol uzun süre 60 FPS gider mi çözünürlük fark etmez 60 FPS olsun yeter 30 da kötü değil ama neyse sizce hala alınır mı? Alınırsa uzun süre gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar. Sizce 2023'te Xbox Series S alınır mı? Alınırsa bu konsol uzun süre 60 FPS gider mi çözünürlük fark etmez 60 FPS olsun yeter 30 da kötü değil ama neyse sizce hala alınır mı? Alınırsa uzun süre gider mi?

Series S zaten bu nesilde 1080p oyunculuk için çıkmış bir cihaz. Büyğk bir ihtimalle çok uzun süre 1080p 60FPS destekleyecek. Sonrasında da 900p gibi çözünürlüklerden upscale ederek yaşamaına devam edecektir ama 30FPS seviyelerine düşmesi de muhtemel.

Yeni nesil oyunları oynatan bir konsol. İkinci elde 6bin civarına alınabiliyor. Çözünürlük ve her oyunda 120 fps takıntısı yoksa gayet alınır ve üzmez.

Series S zaten bu nesilde 1080p oyunculuk için çıkmış bir cihaz. Büyğk bir ihtimalle çok uzun süre 1080p 60FPS destekleyecek. Sonrasında da 900p gibi çözünürlüklerden upscale ederek yaşamaına devam edecektir ama 30FPS seviyelerine düşmesi de muhtemel.
Benim için çözünürlük fark etmiyor 1080 p ile 720p fark etmiyorum küçük monitörede

Yeni nesil oyunları oynatan bir konsol. İkinci elde 6bin civarına alınabiliyor. Çözünürlük ve her oyunda 120 FPS takıntısı yoksa gayet alınır ve üzmez.

Bütün oyunlarda beklemiyorum FPS veya Fortnite gibi Battle Royal nasıl yazılıyor bilmiyorum CoD Battlefield gibi oyunlarda 120 FPS olsa hayır demem
Düzenleme: bu yazdığım oyunlara 120 fps gelir değil mi yani bir süre sonra 60 fps zorunlu yapmazlar değil mi series x gibi 120 fps modu gelir gelecekte

COD oyunları 1080 p 120 fps destekliyor diye biliyorum. Sadece ara ara dinamik olarak çözünürlük 900p’ye düşüp çıkabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı