Xbox Series S hâlâ alınır mı?

gizliaadam

Kilopat
Herkese iyi sosyaller. Xbox Series S almayı düşünüyorum. İkinci elde fiyatı 8-8.5k civarına var. RX 570'li sistemim var ve RX6600'e o civarda bir para vermektense konsolu almak daha mantıklı geldi. Game Pass olması ve mağazasının da abartı pahalı olmaması iyice cezbetti beni. Hala güncel oyunları da 30 FPS oynatabiliyor galiba. GTA 6 da buraya çıkacak yani şimdiden pahalanmadan almak makul gibi. Ayrıca konsolun desteği ne zaman biter? Sizce ekran kartını Update etmek mi daha mantıklı yoksa konsolu almak mı? Online oyunları kaldırıyor sistemim. Single oyunlarda problem yaşamaya başladım.

Hocam eğer deli sistem isteyen sp oyunlara takık değilseniz Series S almak makul.
Hocam grafik derdinde değilim fazla. Online icin sistemim yeterli zaten. Sp icinde konsollar daha optimize oluyor sanki. Bide ekran kartlarına güncellemeler falan geç geliyor. 6600 gibi bi karta o kadar para vermek de enayi gibi hissettiriyor açıkçası.

Elindeki 570 sistemin islemcisi nedir AM4 orta seviye bir şeyse ekran kartini da guncellemek mantikli olabilir.

Ama sifirdan kasa almaktansa Xbox s series mantikli gözükuyor. Magazasindaki tüm oyunlaru akici ve full grafiklerle oynayabilmek icin PC de 30 binden fazla para harcamak lazim.

Herkese iyi sosyaller. Xbox Series S almayı düşünüyorum. İkinci elde fiyatı 8-8.5k civarına var. RX 570'li sistemim var ve RX6600'e o civarda bir para vermektense konsolu almak daha mantıklı geldi. Game Pass olması ve mağazasının da abartı pahalı olmaması iyice cezbetti beni. Hala güncel oyunları da 30 FPS oynatabiliyor galiba. GTA 6 da buraya çıkacak yani şimdiden pahalanmadan almak makul gibi. Ayrıca konsolun desteği ne zaman biter? Sizce ekran kartını Update etmek mi daha mantıklı yoksa konsolu almak mı? Online oyunları kaldırıyor sistemim. Single oyunlarda problem yaşamaya başladım.

Alınır tabii ki de Microsoft tarafında destek halen devam ediyor konsola, tek handikapı 500 GB olması onu da halledebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı