Xbox Series S için kol önerisi

ibrahimsennn

Decapat
Arkadaşım aile bireylerimle oyun oynamak için ekstra bir kol daha almak istiyorum. Series S için kullanacağım. Teşekkür ederim. Fazla bir bütcem yok, en uygunu önerin.

Yan sanayi kol uyumsuz olur. Ya XONE kontrolcüsü alacaksınız (sıfırı 750'de başlıyor) ya Series S kontrolcüsü (sıfırı 950'den başlıyor) alacaksınız. Çok bütçeniz yok ise ikinci el bakın, 450-500'e bulursunuz.

Düzeltme: One S sanarken Series için sormuşsunuz, attığım linke bakmayın, uyumsuzdur. @360388 uyarınız için teşekkürler.

@Lady Hellbender, S için bile Xbox 360 kolu uyumsuz. Buna bakabilirsiniz. Kendim Xbox One ile kullanayorum. Tavsiye ederim. Yeni nesile uyum sağlar.
HORI Horipad Pro (Kablolu: Xbox One ve PC uyumlu) 645,66 TL yerine 516,53 TL

@Lady Hellbender, S için bile Xbox 360 kolu uyumsuz. Buna bakabilirsiniz. Kendim Xbox One ile kullanayorum. Tavsiye ederim. Yeni nesile uyum sağlar.
HORI Horipad Pro (Kablolu: Xbox One ve PC uyumlu) 645,66 TL yerine 516,53 TL
Uyumsuz olduğunu biliyorum, dalgınlıktan One S sanarken önermişim. İlk mesajımda belirterek düzelttim. Bilgilendirme için teşekkürler. @Yener K.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı