Xbox Series S kolları için hangisi alınmalı?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Xbox Series S aldım. PlayStation'dan geçtiğim için şu kolun pilli olmasına biraz zor alışıyorum 😃 her neyse, fikrinize danışmak istedim.

Sürekli kullan at pillerden yapamam. Kabloyla kullanmayacağım. Şarj kiti ile de kullanamam çünkü 2 tane kol var, 2 tane şarj kiti almak hem çok masraflı olur hem de şarj kitleri araştırdığıma göre fazla dayanıklı değiller.

Ben de şarjlı pil ve pil şarj aleti almaya karar verdim. 2 tane seçenek var: Sizce hangisi?

Hem aradaki fiyat farkına baktığımızda, hem de Varta kendini kanıtlamış sağlam bir alman markası olduğuna, hem de içindeki pillerin 2.100 mAh ve Duracell'e göre daha çok uzun ömürlü olduğuna göre, bana Varta daha çok mantıklı geldi.

Not: Bu arada bu aleti sadece Xbox için kullanacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Xbox Series S için Duracell marka şarjlı pil kullanıyorum 4 tane aldım biri pili bitince diğerini takıyorum biteni de şarja bırakıyorum taktığım bitene kadar şarj oluyor zaten bu şekil uzun süre kullanılabiliyor böyle yapmanızı tavsiye ederim.

Xbox Series S için Duracell marka şarjlı pil kullanıyorum 4 tane aldım biri pili bitince diğerini takıyorum biteni de şarja bırakıyorum taktığım bitene kadar şarj oluyor zaten bu şekil uzun süre kullanılabiliyor böyle yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam zaten öyle yapacağımda konuyu tam okumadınız sanırım, 2 ürün arasında kaldığımı belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı