Xbox Series S konsoldan capture card olmadan nasıl kaliteli kayıt alınır?

mehmetcansir00

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller herkese! Xbox Series S konsolum, kasası olmayan, MSI G2412 23.8, 170Hz, IPS monitöre HDMI kablosuyla bağlı. Bunlardan bağımsız olarak; Casper Excalibur G770 laptopum bulunuyor. Şimdilik capture Card almadan, beni idare edebilecek bir video kaydetme yöntemi bulunuyor mu acaba? Xbox'ın laptop uygulaması ile yansıtarak görüntü aktarımı sağlıyorum laptopuma fakat, görüntü çok kötü oluyor, takılmalar yaşıyorum. Verimli bir aktarım olmuyor anlayacağınız. Xbox, companion App'e de desteğini kesti zaten. Oyun yayınlarını kaliteli bir şekilde yapmak istiyorum. Cevaplarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için en iyi yol Capture Card gözüküyor. Elbette bunların da çeşitleri var.

Sizin için en iyi yol Capture Card gözüküyor. Elbette bunların da çeşitleri var.

Gerçekten çok teşekkür ederim cevabınız için. Size iki tane sorum olacak müsadenizle.
1- MSI G2412 isimli monitörümden ve Xbox Series S konsolumdan aldığım kristal netliğindeki, gözümün gördüğü kadar kaliteli bir yayın yapabilmek için hangi capture Card'ı almalıyım?
2-Sizce AVerMedia mı, Elgato mu? Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
Elgato son zamanlarda güzel kartlarla geliyor. İmkan varsa bunlara bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı