Xbox Series S mi PS 4 Pro mu?

Yok ona bir şey demedim zaten. Sadece gow’a karşı fifa ve mk savunan birinin yorumlarını ezio pfp’li birinin desteklemesi komik geldi.
Gow'a karşı fifa ve mk savunmadım dedimki bir konsolun en temel özelliği fifa ve mk atmaktır bunları da yapamicaksam ne manası var.

Gow'a karşılık birçok 3. ve 1. parti oyun xbox'da var.

Sen artık oyun çıkmayan bir konsolda var olanları bitirdikten sonra hiçbirşey yapamazsın.

3-4 Exci bitirdikten sonra konsolun tozlanmaya bırakılır açıp yüzüne bakmazsın.

Aslında komik olan güncel bir konsola karşı eski konsolu savunmam ve 4k eheğ eheğ ps4 pro 4k series s 1080p eheğ demen.

Yok ona bir şey demedim zaten. Sadece gow’a karşı fifa ve mk savunan birinin yorumlarını ezio pfp’li birinin desteklemesi komik geldi.
God Of War Ragnarok 900 TL 20-30 veya 40 saatte biten bir oyuna bu parayı vermenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Fifa kendini yüzlerce saat oynatan bir oyun, desteklemem gayette normal. Bu adam bu ekonomide hangisinin daha mantıklı olduğunu savunuyor ve mantıklı olanı savundukça bende desteklerim.

Son düzenleme:
Maalesef Xbox tarafında gow kadar sadece vuruş hissi olan bir tane bile oyun yok.

PS4 Pro daha güçlüdür ama yeni oyunlar çıkmayacak. Yeni oyunları oynamak için Series S.

PS4 Pro daha mı güçlü? Series S PS4 Pro'dan 2 kat daha güçlü.

Maalesef Xbox tarafında gow kadar sadece vuruş hissi olan bir tane bile oyun yok.
Bildiğiniz 1 oyun var oda gow galiba.

Ps'ci tayfa güncel konsola karşılık eski konsolu savunuyor.

Off ne alakası var yahu? Pahalı diye artık konsollarda hikayeli değil de online oyunları mı oynayalım yani. Fiyat en temel konu zaten. Bunu yazdıklarıma katmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…