Xbox Series S mi PS 4 Pro mu?

Bence alabiliyorsan ikisinide al. ikinci el fiyatları birbirine yakın ps plus game pass bir dünya oyun var.
Çok gereksiz olur bence.

Ps4 özel oyunları oynayıp bırakıcak zaten diğer 3. parti oyunlar series s'de daha iyi çalışıyor ps4 pro kiralar illaha özel oyun istiyorsa.

Oyun zevkine bağlı bir şey. En uygun new gen konsol Series S, dolayısıyla çok daha uzun süre destek alacak. Fakat böyle bir derdin yoksa ve özellikle de playstation tarafında hala çıkamadığımız (PS5 exc. oyunların çok az olmasından bahsediyorum) 8.jenerasyonda oynayacak oyunlar çok fazla. Son 10 yılın en iyi oyunları gibi bir listedeki oyunların 95%’i ps4 gen’inde oynanabilir durumda. Keza hala PS5’den sonra çıkan. büyük oyunlar bu konsola çıkıyor (örnek; Elden Ring, GoW Ragnarök). Her ne kadar yeni nesil oyunlar buna çıkmayacak olsa da oyun zevkinize bağlı olarak bir PS4 Pro 4K deneyim ile sizin için bir hazineye dönüşebilir. Ancak amacınız yeni nesil oyunları oynamak ise ve Xbox oyun kültürüne daha yakınsanız (yine söylüyorum bu konuda birinci en önemli şey oyun zevkiniz) Series S uzun yıllar götürecek uygun fiyatlı bir yeni nesil konsol olarak tercih edilebilir. İki türlü de muhtemel yeni nesil PS oyunlarını oynayamayacaksınız ama. Şu an çok önemli bir şey gibi gözükmese de en potansiyeli yüksek konsol şu an PS5. Oyun zevkinize ve yazdığım şeylere göre birini seçersiniz.

Çok gereksiz olur bence.

Ps4 özel oyunları oynayıp bırakıcak zaten diğer 3. parti oyunlar series s'de daha iyi çalışıyor ps4 pro kiralar illaha özel oyun istiyorsa.
Series S 4K oyun oynatamıyor, Ps4 Pro’nun aksine. Hem bu nasıl bir mantık? Her oyunu oynayıp bırakmıyor muyuz zaten? PS4 Pro bir exc. canavarı. Bana Series S’te birinci parti TLOU2 veya GOW kalitesinde oyunlar gösteremezsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar isterse dünyanın en iyi oyunu PS4'te olsun 2028'e kadar çıkacak onlarca oyuna tercih edilmez PS4 Pro almak aşırı mantıksızdır önemli olan güncellik.

Oyun zevkine bağlı bir şey. En uygun new gen konsol Series S, dolayısıyla çok daha uzun süre destek alacak. Fakat böyle bir derdin yoksa ve özellikle de playstation tarafında hala çıkamadığımız (PS5 exc. oyunların çok az olmasından bahsediyorum) 8.jenerasyonda oynayacak oyunlar çok fazla. Son 10 yılın en iyi oyunları gibi bir listedeki oyunların 95%’i ps4 gen’inde oynanabilir durumda. Keza hala PS5’den sonra çıkan. büyük oyunlar bu konsola çıkıyor (örnek; Elden Ring, GoW Ragnarök). Her ne kadar yeni nesil oyunlar buna çıkmayacak olsa da oyun zevkinize bağlı olarak bir PS4 Pro 4K deneyim ile sizin için bir hazineye dönüşebilir. Ancak amacınız yeni nesil oyunları oynamak ise ve Xbox oyun kültürüne daha yakınsanız (yine söylüyorum bu konuda birinci en önemli şey oyun zevkiniz) Series S uzun yıllar götürecek uygun fiyatlı bir yeni nesil konsol olarak tercih edilebilir. İki türlü de muhtemel yeni nesil PS oyunlarını oynayamayacaksınız ama. Şu an çok önemli bir şey gibi gözükmese de en potansiyeli yüksek konsol şu an PS5. Oyun zevkinize ve yazdığım şeylere göre birini seçersiniz.

Series S 4K oyun oynatamıyor, Ps4 Pro’nun aksine.
4K oyun oynatmaması ne değiştirir? Biri 30 fps biri 60 hatta 120 fps verebiliyor ve 2028'E kadar oyun açıcak diğerine artık oyun çıkmıyor.

Vallahi oyun kültürü çok önemli bir şey. Adam ps özel oyunlarını 2028’de daha çıkmamış oyunlar ile karşılaştırıp çıkmamış oyunları üste çıkarıyor XDd.
Alan wake 2 mortal kombat 1 gibi muazzam oyunlar çıktı bu sene ps4'de yoklar ve 2028'e kadar çıkacak oyunları düşünün? Fifa 24 ps4 ve series s farkına bakında konuşun.

Bir konsolun en önemli yanı arkadaşlarla mortal kombat fifa atmaktır sadece gow ragnarök için konsol alıcaksan uzatmaya gerek yok bence.
Of tamam, anladım. Oyun kültürü işte. Peki, “bir konsolun en önemli yanı”nı 3rd parti hikayeli oyunları oynamak değil de dövüş ve futbol oyunları oynamak diyen biri ile tartışamam. Tamam abicim, sen her sene fifana para bayılmaya devam edebilirsin.

Son düzenleme:
Of tamam, anladım. Oyun kültürü işte. Peki, “bir konsolun en önemli yanı”nı 3rd parti hikayeli oyunları oynamak değil de dövüş ve futbol oyunları oynamak diyen biri ile tartışamam. Tamam abicim, sen her sene FIFA'na para bayılmaya devam edebilirsin.

xddddd

FIFA 24'üm dahi yok FIFA 23 oynuyorum bir konsolun en önemli yanı 3rd parti hikayeli oyunlar evet 1. parti oyunlarda önemli ama 3. parti kadar değil ve Series S 2028'e kadar 1. parti ve 3. parti oyunlar açacak.

Sende güncel konsol yerine 1 2 oyun için eski konsolu tercih edebilirsin exclusive exclusive diye alır onlar bitince ortada çöp gibi duran ps4 pron ile ne yapıcağını düşünürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı