Xbox Series S nasıldır?

umut. kaan

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Series S'de Netflix var mı, hem de televizyona bağlanır mı? Hep monitöre bağlamışlardı, televizyonda çalışır mı? Oyun performansı sizce nasıl?

Xbox Series S'de Netflix var mı, hem de televizyona bağlanır mı? Hep monitöre bağlamışlardı, televizyonda çalışır mı? Oyun performansı sizce nasıl?

1080p TV'de kullanacaksanız kendisinden daha F/P bir konsol bulamazsınız. Eş değer bir bilgisayar dizmeniz için de kesenin ağzını açmanız gerekecek. 3 yıllık Game Pass alınca aylığı 27TL mi ne oluyordu yani çok uzun süre oyun masrafını dert etmezsiniz ki Ubisoft oyunlarının da ileride ekleneceği söyleniyor.

Oyun performansı gayet iyi 120Hz, 4K verebiliyor bazı oyunlarda zaten. Netflix vesaire uygulamaları indirip kullanabilirsin televizyona da bağlanıyor tabii ki. Bende kullanıyorum gayet memnunum.

Şuan 144hz AOC monitörüme xbox series s bağlı ve rainbow six oynuyorum 120FPS sabit grafikler ultra. Onun harici genelde FPS oyunları oynuyorum, 60 FPS altı olan hiç görmedim. Eski oyunlar bile FPS BOOST özelliği ile 60 FPS min çalışıyor. Hatta bazı oyunlarda kilit yok çok yüksek FPS oranları bile gördüm. Microsoft edge, Netflix, Disney, Prime Video hepsi var yükleyebilirsin mağazadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı