Xbox Series S şimdi alınır mı?

Yavuz Cihat

Decapat
Katılım
28 Şubat 2021
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, Xbox Series S almayı düşünüyorum. Bu zamanda almalıyım (dolar 8, 47) yoksa Black Friday indiriminde mi almalıyım? Black Friday'e kadar dolar daha çok yükselir mi Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 ay önce ikinci el Series X aldım, yaklaşık 5450 TL'ye. Gayet memnunum kutusu garantisi falan yerinde ki zaten yeni bir konsol olduğu için hırpalanması çok zor.

İkinci el mantığına çok uzak değilseniz bu şıkkı da düşünebilirsiniz aslında. PS3'ten beri sıfır konsol almıyorum :D
Örneğin bu saatten sonra 2. el XBOX One almak hem performans hem de alacağınız ürünün muhtemel kozmetik sağlamlığı açısından çok güvenilir olmayabilir ama Series X ve S yeni oldukları için tamamen farklı bi dünya ve kesinlikle maddi açıdan iyi bir tercih olabilir.



2. ele bulaşmam diyorsanız direkt alın ama hocam. Bu ülkede fiyat düşüşü beklemek vereceğiniz diğer tüm kararlardan daha kötü olacaktır.
 
Dolar ve euronun son iki aydır 5-10 kuruş arasında inip çıkmasına rağmen yine konsollara zam yapmışlar. İki hafta önce MediaMarkt'da 4000₺ olan Series S bugün 4600₺. Bildiğim kadarıyla konsollara yeni bir vergi artışı da gelmedi.
Xbox konsollarda stok sıkıntısı yok. 3-4 ay önce haberde üreticilerin haziran ve temmuz ayında olan stok sıkıntısını hafifleteceğine dair haberde okumuştum.
Bu fiyat artışının sebebini bilen var mı?
 

Geri
Yukarı