Xbox Series S sorunlu mu?

4k TV varsa, Series X veya PS daha mantıklı. Series S ile 2-3 sene sonra problemler başlayacaktır. Ama benim gibi evinde 4k TV olmayan ve saatlerce oyun oynamayan biriyseniz Series S en mantıklısı.

RT açıkken 2K da 40FPS civarında geziyor. RT kapalıyken de 60FPS'yi veriyor gayet.

@Kuscudayi Digital Foundry videosuna bakabilirsiniz. RT açıkken dip nokta 27 FPS, kapalı iken stabil deneyim veriyor. Dip nokta 55'in altında.
Bu kadar harika bir motorla ve checkerboard çözünürlüğü ile bile bu değerler yeni nesil için üzücü.

O oyunda bir de capcom-Sony anlaşması var. Mass Effect: Legendary Edition da Series S 2k/60fps,4k/30fps veriyor. Series X de 2k/120fps modu var iken PS5 de 2k/60fps modu var.

Ancak yine de çok iyi bir konsol benim görüşümde. Eğer ki RDR2 gibi çok zorlayacak oyun oynanmadığı sürece müthiş konsol.

@Kuscudayi o oyunda PS5 için FPS kilidi var.
4K modunda PS5, XSX ile aynı değerleri veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben de alacağım önerir misiniz?
Ben Almanya'dan ucuza aldım. Türkiye'de bile ucuz bilgisayarlara göre. Bütçeniz varsa Series X alın ama yoksa da fazlasıyla iyi bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…