Xbox Xbox Series S tecrübem

2023 de Almanya'dan getirttiğim Xbox Series S incelemem zamanında yaklaşık olarak 9000 TL'ye almıştım

Rahatlık: 10/7. ben eski PS4 kullanıcısı oldugum için elime zor oturdu ayarları farklıydı bir süre sonra elim oturdu fakat FPS oyunlarının çoğunda aim almak çok zor.

Yapı-şekil: 10/10. boyutu küçük büyük bir alan kaplamıyor.

Performans: 10/8. hiçbir oyunda drop girmiyor fakat çok nadirende olsa RDR2 gibi oyunlarda konum değiştirirken FPS düşüşü hissedilebiliyor.

Ekonomik: 10/10. Game Pass aylık 200 TL ve içinde kötüsünden iyisine kalitelisinden kalitesizine kadar birçok oyun barındırıyor-konsolun fiyatı ise Türkiye şartları için makul bir fiyat-ayrıca bazı oyunlarda Xbox'a özel indirimler var.

Ve son olarak bitirdiğim ve önereceğim oyunlar gears 5: Arkadaşımla beraber bitirdik galiba 2-3 gündü hikayesi güzel sürükleyici fakat bir yerden sonra sıkılıyorsunuz bitirip gideyim diyorsunuz.

It Takes Two: İki kişilik güzel bir hikayesi var minigameleri gayet güzel kardeşimle beraber bitirmiştik (bazı bölümleri anlamaya kafam yetmiyor) içinde oldukça karışık bölümler var.

A Way Out: Hapishane temalı hikayesi derin anlamlı iki kişilik bir oyun.

Depolama? En büyük eksi benim için. Kafamı karıştırıyor

Depolama? En büyük eksi benim için. Kafamı karıştırıyor
Harici HDD veya Sata 3 alıp ona depolamak eski nesil oyunları içindeyken oynatabiliyor optimize olanları ise sil-taşı yöntemiyle aktararak oynanabiliyor.

Bende almayı düşünüyorum ama kafam karışık. Ben normalde iyi bir bilgisayarda oynadığım için FPS genelde 144 civarı oluyor. Konsollarda kaç FPS alıyoruz ve kasıyor mu?

One X var çok daha iyi. İçine de 1TB SSD taktım harici de 500GB hızlı ve akıcı oldu 4K üstelik. Oyun gelmez bitti o cihaz diyenler oldu yılda 3 5 oyun az çıkıyorsa ne olmuş. Hala çok iyi.
SS de iyi Xbox'da oyunlar ucuz. 100TL dünya oyun var. Kaliteli.

Hocam oyunlar stabil 30 FPS mı 60 FPS mı? Grafikler güzel mi sizce? Taşınabilir olduğu için almayı düşünüyorum. Alacağıma değecek mi? Güncel oyunları da alacağı için güzel gibi sanki.

Depolama? En büyük eksi benim için. Kafamı karıştırıyor.

Evet depolama büyük sıkıntı ekstra depolama alanı almalısınız ben almadıgım için bilmiyorum genelde oyunları bitirip siliyorum.

Hocam oyunlar stabil 30 FPS mı 60 FPS mı? Grafikler güzel mi sizce? Taşınabilir olduğu için almayı düşünüyorum. Alacağıma değecek mi? Güncel oyunları da alacağı için güzel gibi sanki.

Kesinlikle alın hocam 60 FPS diye biliyorum aylık Game Pass ödeyecekseniz mükemmel. bir konsol

Bende almayı düşünüyorum ama kafam karışık. Ben normalde iyi bir bilgisayarda oynadığım için FPS genelde 144 civarı oluyor. Konsollarda kaç FPS alıyoruz ve kasıyor mu?

60 FPS oluyor ve kasma yazımda dediğim gibi nadiren yüksek depolama alanı harcayan oyunlarda oluyor.

Kesinlikle alın hocam 60 FPS diye biliyorum aylık Game Pass ödeyecekseniz mükemmel. bir konsol
Hocam masaüstü sistem var şu anda bende ama taşıma konusunda sıkıntı yaşıyorum. O yüzden biraz şüpheli yaklaşıyorum alma konusunda. Masaüstünün yanında performansı düşük kalır mı?

Benim de masaüstü sistemim var ve Xbox gayet iyi geliyor hocam performans düşüklğü olmaz taşımadada pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…