Xbox Series S vs Gaming laptop

Ben yeni aldım Series s laptop mu masaüstü mü series s mi derken çok memnunum.

Masaüstü toplasan 13-15 bine mal oluyor
Laptop 17-19 bin
Series s 6.800 e aldım 3 hafta önce

Bu fiyat/performans/eğlence olarak bence rakipsiz.

Şuan A plague tale:requiem,gears 5,ori,forza horizon 5 yükledim ve oynuyorum çok keyif alıyorum
 
Series S bütçesine alacağın laptop "gaming" laptop olmaz. Series S al.
Genel olarak katılıyorum fakat Xbox'lar PS'ler kadar uzun ömürlü değiller.
Misal 2013'te aynı anda çıkan 2 kosnol, PS4 ve Xbox One. Şu an bu ikisini kıyaslamadan direkt olarak PS4 alırsınız, PlayStation 5 vs Gaming laptop olsaydı evet çok uzun süre idare ederdi ama Xbox'dan emin değilim.
Ne açıdan uzun ömürlü değiller? İkisinin kıyaslanmadan direkt PS4 alınmasının sebebi (o da şu an PS+ olduğu için) PS özel oyunları. Yoksa donanımı über güçlü diye alınmıyor. Hadi onu geçtim Sony'nin Series S bütçesine sunduğu bir yeni nesil konsolu var mı, yok. PS'i dahil etmenin bir manası da yok o yüzden.
 
Aynı fiyata Series S ve gamepass alırsınız sürüyle oyunu süt fiyatına oynarsınız. Series S ile aynı fiyatta bir laptopun pek bir iş yapabileceğini düşünmüyorum.
 
Series S'i televizyon ile birlikte mi hesaplıyoruz? Çünkü şu an benzer fiyata alacağınız bir laptop tatmin etmez.

Yok hocam alırken monitörde alacağım 13-14K'ya mal olacak bir laptop ise 20K'ya.

Konsollara adam gibi oyun çıkmadı ki eskisin. Daha yeni yeni AAA kalitede oyunlar çıkıyor.

Redfall, atomic heart, stalker 2, starfield gibi bomba oyunlar geliyor. Bu sene Xbox'ın yılı olacak herhalde. Bunun için tercihiniz Xbox'dan yana olsun bana kalırsa.

Teşekkürler hocam aklım yattı zaten Xbox alacağım.
 
Bende Xbox Series S var 1 hafta oldu alalı her şey iyi güzelde oyun bulamıyorum oynayacak bir Hellblade oynadım. Bana oyun önerir misiniz ne oynamalıyım? Tercihen Türkçe alt yazılı.
 
Daha yeni Series X aldım. Tamamiyle kişinin kullanım alanıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum. Evimde aynı zamanda PS 4 var fakat oyun fiyatları, Sony’nin durumu vs derken iyi ki bu kararı vermişim diyorum. Eğer sık seyahat eden biriysen de laptop çok işini görür. Xbox series S/X compact ve taşınabilir.

Fiyat olarak Series S bandında asla bir gaming laptop bulamazsın o ayrı konu ama eğer konsol ihtiyacı duyarsan S ya da X bence senlik.
 
Bende Xbox Series S var 1 hafta oldu alalı her şey iyi güzelde oyun bulamıyorum oynayacak bir Hellblade oynadım. Bana oyun önerir misiniz ne oynamalıyım? Tercihen Türkçe alt yazılı.

Hellblade Türkçe mi?

Daha yeni Series X aldım. Tamamiyle kişinin kullanım alanıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum. Evimde aynı zamanda PS 4 var fakat oyun fiyatları, Sony'nin durumu vs derken iyi ki bu kararı vermişim diyorum. Eğer sık seyahat eden biriysen de laptop çok işini görür. Xbox series s/x compact ve taşınabilir.

Fiyat olarak Series S bandında asla bir Gaming laptop bulamazsın o ayrı konu ama eğer konsol ihtiyacı duyarsan S ya da X bence senlik.

Hocam merhaba bir sorum olacak size bende Series S sahibiyim konsolu kapattıgınız zaman cihaza kulağınızı dayadığınızda tiz bir ses geliyor mu?
 

Geri
Yukarı