Xbox Series S vs Laptop

Gaming laptopta oyun zaten adaptöre takılı oynanır adaptör ile gezecek. Xbox Series S'i tabiri caizse ağzına mı bağlayacak yine priz lazım. Gittiği evde pardon TV'nize konsolumu bağlayabilir miyim mi diyecek? 3-4 evi ve ofisi varsa bilemem tabii. Böyle biri de bu bütçeyi ayırmaz diye düşünüyorum. Tamamıyla mantıksız bu fikir. Ayrıca Gaming laptop şarjı gündelik kullanımda 2-3 saat gider. Şarj dışı oyun oynanmaz. Laptopta her işini yapar ama konsolda sadece oyun oynar dediğim gibi.

Kanka arkadaş gittiğim yerlerde TV oluyor sıkıntı olmaz dedi.

Kendi dediği de mantıksız işte laptop daha mantıklı olduğunu ona da yazdım yukarıda. Konu zaten hangisinin mantıklı olduğu için açılmış.

Hocam zaten TV yoksa laptop daha mantıklı ama ucuz bir oyun laptopundan fazla bir şey beklenemez yeni oyunlarda sabit FPS vereceği belli değil klasik bir cevap olacak ama 8 9 K'ya GTA 6 oynatacak cihaz almak varken neden 22 23'k ya GTA 6 bile oynatamayacak bir laptop alsın eğer bütçesi yüksek olsa net bir şekilde laptop derdim ama tabii herkesin kendi düşüncesi bence arkadaş hangisini istiyorsa onu alsın iyi günler.

Hocam bütçeyi biraz daha arttırabilirim belki ama zaten halihazırda bir masaüstü PC varken sadece seyahat içinde çok fazla para bayılmak istemedim monitor konusunda ise gittiğim çoğu yerde TV var zaten sorun yaşamam sanırım.

Hocam öylede pek dizi film vs. izleyen birisi değilim genelde Xbox'u da gittiğim yerlerde varsa arkadaşlarımla falan pes FIFA vs. oynamak için alacağım zaten laptoptan kol bağlayarak oynanılır mı ve RTX 2050 Xbox Series S'e göre daha düşük performans vermez mi?

Hocam arkadaşlarla pes FIFA atmak aradan da birkaç oyun ezmek ise amaç Xbox daha iyi olur.

Hocam arkadaşlarla pes FIFA atmak aradan da birkaç oyun ezmek ise amaç Xbox daha iyi olur.

Hocam genel olarak FIFA pes atarım arada nadir de olsa Forza GTA falan da takılırım belki bence de Xbox daha cazip geldi.

Gaming laptopta oyun zaten adaptöre takılı oynanır adaptör ile gezecek. Xbox Series S'i tabiri caizse ağzına mı bağlayacak yine priz lazım. Gittiği evde pardon TV'nize konsolumu bağlayabilir miyim mi diyecek? 3-4 evi ve ofisi varsa bilemem tabii. Böyle biri de bu bütçeyi ayırmaz diye düşünüyorum. Tamamıyla mantıksız bu fikir. Ayrıca Gaming laptop şarjı gündelik kullanımda 2-3 saat gider. Şarj dışı oyun oynanmaz. Laptopta her işini yapar ama konsolda sadece oyun oynar dediğim gibi.

Hocam çoğunlukla kuzenlerime veya köye vs. gideceğim oralarda ya 2. bir TV ya da monitor oluyor ki zaten çalıştığım içinde sadece tatillerde vs. gideceğim yani oyun dışında ekstra bir iş yapacağımı sanmam ki zaten masaüstü bilgisayarım olmasa bütçeyi sorun etmemde 9K gibi bir fiyatlara çoğu yeni nesil oyunları açan bir konsol almak varken neden 20k gibi bir rakama çoğu yeni nesil oyunları açamayan bir laptop alayım yani bana Xbox fiyat açısındanda oynatacağı oyun açısındanda daha cazip geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı