Xbox Series S vs PC

PeluşPenguen

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
1.227
Çözümler
2
Yer
Артём
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite Öğrencisi(1.Sınıf)
Sizce konsol mu almak mantıklı yoksa bilgisayar almak mı? Konsolun verdiği performansa eş değer bir bilgisayar 10.000 TL'den daha fazla tutuyor. Konsoldaki oyunlarda bilgisayara göre daha pahalı. Siz olsanız hangisi tercih edersiniz?
 
Xbox Series S öneririm. Bu mesajı da SS üzerinden yazıyorum. İnternette gezinmek bile aşırı kolay. PC gibi kullanıyorum ama siz tabii edit vs. yapacaksanız PC alın. Sadece oyun, film-dizi ve internette takılmak içinse SS alın.
Bütçem 6K civarıysa Series S + Game Pass çeker arkama yaslanırdım. Türkiye'de yaşayan oyuncular için biçilmiş kaftan.
Game Pass'i sadece Live Gold üyeliği için kullanıyorum. Ha bide 3-4 oyun için.
 
Bilgisayar. Şu sıralar çeşitli işbirlikleriyle sunulan hazır i3 + rtx 2060 bilgisayarı 10k'ya alabiliyorsun. Epic games bedava oyunlar, Oyun fiyatlarındaki uçurum. V.b. hiç girmiyorum. Bilgisayar her türlü daha tercih edilesi şuan.
 
GTX 1650 laptopum ve Series S'im var. XSS iyi hoş da laptoptan çok farklı bir performansını göremedim şuan. Bazı açık dünya oyunlarında laptop berbat performans veriyordu, (HZD, Outer Worlds, AC Origins) Series S'te 1080p 60FPS yağ gibi aktı mesela AC Origins. Fakat kalan oyunlarda bir farkı yok. Hatta bazı oyunlarda hala One S sürümü kullandığı için leş gibi grafikler oluyor.

Yani kısacası aynı fiyat aralığındalarsa PC daha mantıklı. Oyun+farklı şeyler yapabiliyorsunuz.

Tabi şu da var PC'de bin tane ihtimal olduğu için bazen sistem yetse de duvara toslayabiliyorsunuz oyunlarda. Benim AC Origins örneği gibi. Konsolda her konsolun parçası aynı, optimizasyonlar daha iyi, daha stabil. Bu ayarların aynısını (her zaman değil) PC'de de yapabiliyorsunuz tabi orası ayrı.
 

Geri
Yukarı