Xbox Series S vs PlayStation 5

GTA 6 ve diğer oyunlar için konsol almak istiyorum. Halihazırda var olan sistemimin GTA 6'yı kaldırabilecek güçte olduğunu düşünüyorum ancak memlekete uzun süreli gittiğimden ve GTA 6'da ilk sene PC'ye gelmeyeceğinden konsol almak istiyorum. Yalnız Series S'in bırak 60 FPS'yi 30 FPS sabit oynatacağından bile şüpheliyim. Hatta bu durum PS 5 için bile geçerli olabilir konsol tarafında sadece PS5 Pro'nun 60 FPS sabit oynatacağını düşünüyorum... Velhasıl kelam halihazırda Game Pass Ultimate aboneliğim varken ve fiyatı da çok daha ucuzken benim gönlüm Series S'den yana. Sizce hangisi tercih edilmeli?
PS5 der geçerim.

Hocam tabiki PS5. PS5 -Series X / PS4-Series S
Anca böyle kıyaslanabilir denklikleri böyle.
Tam olarak değil. Xbox'a oyun çıkartabilmek için Series S'e oyun çıkartmak zorundasınız ve gücü bir nebze yetiyor. PS4 çok gerisinde Series S'in.

GTA 6 için değil genel olarak almak istiyorsan tartışmasız Series S, çünkü PS5 oyunları bile çok pahalı konsolu alsan oyunlar konsol parasına geliyor ama Xbox'ta Game Pass var.
PS Plus diye bir şey de var hocam.

Hocam öncelikli olarak bence karşılaştırmayı GTA 6'yı açıp açmaması için yapmamalısınız eğer hikayeli oyunları daha çok seviyorsanız ve daha ilgiliyseniz hiç düşünmeden PS5 alın eğer yok ben o taraflara girmeyeyim GTA mı oynayayim hafif bir hikaye girerim Online takılırım biraz da diyorsanız Xbox SS uygun bir seçim olur. Ancak her halükarda PS5 en iyi seçenek olur gibime geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı