Xbox Series S vs PS 4 Pro

• Konuyu başlatan xelim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 782

xelim

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Eskiden aktif bilgisayar oyun oyuncusuydum. Artık oyunlara ara verip işlere odaklanmak için masaüstü bilgisayarımı satıp MacBook'a geçiş yaptım. Artık sıkıldım az da olsa işlerden sıkıldığım vakitlerde oyun oynamak istiyorum. Ama hem az oynayacağım için hem de artık yatarak oyun oynama kafasına girmek için konsola geçiş yapmak istiyorum.

Aklımda iki konsol vardı açıkçası, Xbox Series S ve PlayStation 4 Pro.
Tahminimce sadece FIFA, CoD: Warzone ve ağırlıklı olarak Forza Horizon 5 oynayacağım. Hikayeli oyun pek sevmediğim için PS tarafındaki özel oyunlar ekstra tercih sebebi değil benim için. Bu noktada Xbox bana daha tercih edilesi gibi geldi. Tek istediğim görüntü kalitesi düzgün olsun ve takılmasın, akıcı olsun. Ayrıca 34” ultrawide 2K monitöre bağlayarak kullanacağımı da ekleyeyim.

Sizce Xbox mı almalıyım PS4 mü almalıyım?

Son olarak eğer Xbox derseniz garanti tarafı benim için pek önemli değil bu yüzden ithalatçı garantili almayı düşünüyorum. Şu anda 5500 TL civarında dolaşıyor. Değer mi?

Xbox Series S çok daha güncel bir konsol. Yükleme sürelerinin kısalığı bir önceki nesil konsollara göre büyük fark yaratıyor. Game Pass üyeliği ile de güzel bir kombinasyon yakalayabilirsiniz. Bu ekonomide 5500 bence iyi fiyat.

Anlattıklarınıza göre Xbox tavsiye ediyorum zaten konsol tercihi oyunlara göre oluyor.
Oynamak istediğiniz Forza zaten Xbox'da var.
Ama PS exc oyunları oynamak isterseniz PS almanız gerekiyor.

Kendiniz zaten Forza oynayacağınızı söylemişsiniz, net Series S. Game Pass ile oyuna para yettirme derdiniz de olmaz. Hem çok kaliteli bir oyun kütüphanesine erişirsiniz, hem de XBOX bünyesindeki ve çoğu üçüncü parti yapımı da çıkış gününden oynayabilirsiniz.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Kafamda daha da netleşti. PS4 Pro kullanan arkadaşım sürekli önerince aklım karışmıştı. Benim tarzımda bir kullanıcı için en mantıklı tercih Series S gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı