Xbox Series S vs. PS4 Slim

Saltopat

Decapat
Makaleler
10
Şu anda elimde 2K para var. Gürcistan sınırına yakın olduğum için sınırlar açılınca batumdan series s almayı düşünüyordum ama sınırlar yakın zamanda açılacağa benzemiyor. Sizce sınırların açılmasını bekleyip batumdan series s mi almalıyım yoksa yılbaşında ikinci el PS4 Slim mi almalıyım? Ne dersiniz bu konuda?

Not: Series s Batumda 985 lari, yani Türk lirasıyla 2300 lira. Gürcistan, 100lari de vergi alıyor yani, series s Batumda 2400 lira.

Şu anda elimde 2K para var. Gürcistan sınırına yakın olduğum için sınırlar açılınca batumdan series s almayı düşünüyordum ama sınırlar yakın zamanda açılacağa benzemiyor. Sizce sınırların açılmasını bekleyip batumdan series s mi almalıyım yoksa yılbaşında ikinci el PS4 Slim mi almalıyım? Ne dersiniz bu konuda?

Not: Series s BAT'umda 985 lari, yani Türk lirasıyla 2300 lira. Gürcistan, 100lari de vergi alıyor yani, series s BAT'umda 2400 lira.

Kesinlikle series s. PS4'den adam akıllı 30 FPS oyun bile oynayamıyorsun.

Not: Series s Batumda 985 lari, yani Türk lirasıyla 2300 lira. Gürcistan, 100lari de vergi alıyor yani, series s Batumda 2400 lira.
Xbox One S ile PS4 Slim karşılaştırsanız neyse de, Series S ile karşılaştırmanız biraz garip olmuş. Tabi ki de Xbox Series S.

Xbox One S ile PS4 Slim karşılaştırsanız neyse de, series s ile karşılaştırmanız biraz garip olmuş. Tabi ki de Xbox Series S.

Şimdi şöyle: PS4 Slimin ikinci el fiyatı ile Gürcistan'da sıfır series s alınıyor. Benim asıl sormak istediğim soru sınırların açılmasını bekleyeyim mi yoksa beklemeyeyeyim mi? Buydu sorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı