Tamam ama bana ediyor demek ki.One X de HDD var bir kere SS de SSD, One X in işlemcisi hem eski nesil hem de işlemci hızı düşük SS 3.6 One X 2.3, RAM One X DDR5 SS DDR6 sadece 2 GB daha fazla One X te, SS işlemci ve ekran kartında güç olarak One X'ten geride olabilir ama ekran kartının mimarisi AMD RDNA 2 islemcinin mimarisi zen 2 ve ayni islemci Series X ve PS5'te kullaniliyor.
Bu özelliklerde PC görseniz hiç düşünmeden çöp dersiniz. Konsol olunca ne fark ediyor? Özellikle de o konsola oyun çıkmıyorsa... Series S çıktığı zaman RTX 3000 serisi çıkmıştı, 2018 de 1060 ve 1080 Ti. 1000 serisi 3000 serisi karşısında nasıl çöpse One X te SS karşısında çöptür.
Bir kere one x in karşılığı series x, buna rağmen series s one x ten daha iyi bir konsol. 4k çalıştırması bir şey ifade etmiyor bana. Oyunu oynatıp oynatmaması ve o konsola oyun çıkması asıl önemli olan.
Sana ediyor işteTamam ama bana ediyor demek ki.
Sende like tuşunu spamlamazsan bende çok sevineceğim. Ve senin için alakasız olabilir ama One X in karşılığı Series X.
Aynen sen daha iyi deyince daha iyi oluyor.One X, Series S'ten daha iyi. Series S istediği kadar yeni olsun istediği kadar güncel oyunları desteklesin.
@The_Moon hocam detaylı bir bilgi istemişsiniz dilim döndüğü kadar anlatayım. One X'in Series S'den üstün olduğu tek konu eskiden çıkmış ve series X/S desteği gelmemiş oyunlardır. Buna en güzel örnek Red Dead Redemption 2'dir. Eğer seçim yapacaksanız hangi tarz oyunları oynayacağınız önemli bir etmen. Zira One X eski nesilde çok daha güçlü, hafızası daha fazla ve geçen yıla kadar çıkan tüm oyunlar One X'e de çıktı Series S ise SSD hızı ve yeni nesil oyunlarıyla üstün. Daha net bir kıyaslama için buyurun hocam:
Series S artı ve eksileri
+Quick resume ve SSD hızı.
+Bu neslin tüm oyunlarını oynatabilir.
-One X'e göre daha az, 360 GB civarı alan.
-Kısmen eski oyunlarda One X'den kötü görüntü kalitesi.
-Blu-ray okuyucusu yok.
One X artı ve eksileri
+1 terabaytlık depolama alanı.
+Disk okuyucusu bulunuyor.
+Eski oyunlarda daha iyi görüntü kalitesi.
-Katır arabası hızında HDD ve yükleme süreleri.
-Yeni nesil oyunları oynatamıyor.
Eğer seçim hakkı bana verilseydi kesinlikle Series S alırdım, ama unutmayın ki Series S'de muhtemelen tek probleminiz hafıza alanı olacaktır. Bunun için ise USB ile takıp çıkartılabilir bir HDD almanız yeterli olur lakin unutmayın ki series X/S desteği olan bir oyunu çıkarılabilir hard diskinizde çalıştıramazsınız. Eğer 360 GB depolama alanı bana ne kadar yeter diye merak ediyorsanız söyleyeyim triple a yani en üst kalite oyunlardan maksimum 3 ya da 4 oyunu aynı anda yükleyebilirsiniz. Normal bir kullanıcı için bu sayı 5 veya 6 olabilir.
Yook değil.One X, Series S'ten daha iyi. Series S istediği kadar yeni olsun istediği kadar güncel oyunları desteklesin.
Series S tabii ki. Nedeni GTA 6 çıkacak.
5000₺ kredi 36 vade ?Hocam çıksa da biz oynayamayız ki
Yanılıyorsunuz bu konuda. Madde madde açıklıyorum.One X, Series S'ten daha iyi. Series S istediği kadar yeni olsun istediği kadar güncel oyunları desteklesin.