Hocam merhabalar. Benim fikrimce 1080p de olsa güçlüyü alın gücünüz yetiyorsa. PS5 alacağım bende stok geldiği gibi ve ben de 1080'de kullanacağım bir süre.
7-8 yıl sorunsuz götürecektir.
Series S de bir mantık ama PS5 dijital de ülkemize girerse ne olur bilemem artık. Fiyatlar için bayağı değişken gözüyle bakıyorum ben şu anlık ama siz alana kadar her şey yerine oturmuş olur.
5 dijitali de ihtimale alın derim çünkü Series S'in üstüne 1000-1500 daha koyarak belki de alabileceksiniz ve çok daha güçlü yeni nesil bir cihaz olur elinizde ama anladığım kadarıyla zar zor biriktirmişsiniz paranızı ve çöp olsun istemem o yüzden oyun fiyatları yeni nesilde çok pahalı. Mecburen üyelik kullanmak zorundayız. Gamepass gibi bir nimet varken bence pek de gerisini düşünmeyin derim ben
1080p de olsa Series X alabiliyorsanız veya 5 diskli versiyon alın gitsin ikisi de 1080'i çerez gibi oynatır zaten. Ama 7-8 yıl boyunca hep 1080p ile oynayacağım derseniz ve oyunlara o kadar para vermem bana zengin bir kütüphane verin bir de sorunsuz bir cihaz işte o zaman Series S size uygundur.