4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 18 Nisan 2023 #1 Series S için 2 tane gamepadim var ve bunların ikisini de bilgisayarıma bağlarken Xbox’a bağlayamıyorum. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023
Series S için 2 tane gamepadim var ve bunların ikisini de bilgisayarıma bağlarken Xbox’a bağlayamıyorum. Sebebi ne olabilir?
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 18 Nisan 2023 #2 Hangi marka? Xbox'a anlaşmalı firmalar (HORI gibi) hariç 3. parti gamepadleri bağlayamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS 4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 18 Nisan 2023 #3 memorishy dedi: Hangi marka? Xbox'a anlaşmalı firmalar (HORI gibi) hariç 3. parti gamepadleri bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Baya baya Xbox marka gamepad. Kaç aydır bağlıyorum, şimdi sıkıntı oldu sadece. Ve işin garip yani PC’ye bağlayabiliyorum. Artı 0 Eksi
memorishy dedi: Hangi marka? Xbox'a anlaşmalı firmalar (HORI gibi) hariç 3. parti gamepadleri bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Baya baya Xbox marka gamepad. Kaç aydır bağlıyorum, şimdi sıkıntı oldu sadece. Ve işin garip yani PC’ye bağlayabiliyorum.
grait705 Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #4 469826 dedi: Baya baya Xbox marka gamepad. Kaç aydır bağlıyorum, şimdi sıkıntı oldu sadece. Ve işin garip yani PC’ye bağlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorsunuzdur muhtemelen ama emin olmak için yazıyorum. Xbox gamepadin şarj girişi kısmındaki tuşa basılı tutup arama moduna geçiriyorsunuz. Aynı şeyi xbox konsolunda da küçük siyah tuşa basılı tutup yapıyorsunuz ona rağmen bağlanmıyor değil mi? Artı 0 Eksi
469826 dedi: Baya baya Xbox marka gamepad. Kaç aydır bağlıyorum, şimdi sıkıntı oldu sadece. Ve işin garip yani PC’ye bağlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorsunuzdur muhtemelen ama emin olmak için yazıyorum. Xbox gamepadin şarj girişi kısmındaki tuşa basılı tutup arama moduna geçiriyorsunuz. Aynı şeyi xbox konsolunda da küçük siyah tuşa basılı tutup yapıyorsunuz ona rağmen bağlanmıyor değil mi?