Xbox Series S'e SSD takılabilir mi?

fede.chiesa28

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3200g RX 570 4GB 8GB RAM RMP 500-80P PSU RAMPAGE RAİDER KASA
Hocam Xbox Series S almayı düşünüyorum da depolama alanı yetmezse bilgisayarımdaki SSD'yi takabilir miyim?

Sadece Xbox'ın harici diskleri takılabiliyor diye biliyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takabilirsin ama ondan oyun oynamazsin eski oyunlari acar sadece, ayrica kendi ssdlerini takip normal hafizasi gibi oynayabilirsin ancak fiyatlari oldukca yuksek Series S icin degmez.

USB ile takılabilir ancak Series X/S güncellemesi almış oyunları açmaz sadece depolayabilir. Ayrıc a Microsoftun kazık fiyatına sattığı SSD'leri satın alabilirsiniz. Yok benim işim güçüm yok diyorsanız cihazı tamamen söküp Xbox'ların kullandığı minicik SSD'leri değiştirebilirsiniz ama denemeyin bile. Sadece bilgi olsun diye söylüyorum.

Hocam Xbox Series S almayı düşünüyorum da depolama alanı yetmezse bilgisayarımdaki SSD'yi takabilir miyim?

Xbox NVMe SSD kullanıyor diye biliyorum sitede öyle yazıyor yani fakat oyun depolama için kullanılabiliyor USB ile bağladiginiz SSD'ler fakat Xbox One neslinde de kasayı açıp SSD takan vardı series neslinde de yapmak mümkün sitede belirtildiği gibi NVMe SSD ise tabii. Fakat denemenizi önermem.

Xbox NVMe SSD kullanıyor diye biliyorum sitede öyle yazıyor yani fakat oyun depolama için kullanılabiliyor USB ile bağladiginiz SSD'ler fakat Xbox One neslinde de kasayı açıp SSD takan vardı series neslinde de yapmak mümkün sitede belirtildiği gibi NVMe SSD ise tabii. Fakat denemenizi önermem.
bilindik bir nvme degil hocam kullandiklari parmak kadar bir sey.

Son düzenleme:
Bu kare olanlardan mı hocam?

Hocam o kare SSD'ler Amazon'da vs satılıyor diye biliyorum fakat montajı nasıl yaparız bilmiyorum SSD yuvası ne tarafta gibi şeyleri bilmeden konsolu deşelemek mantıksız olur.

Bundan ama her SSD olmuyor yani bulasilmaz. zaten ucuz bir seyde degil.

1721206357722.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı