Xbox Series S'i satıp R5 4600G sisteme GPU almak mantıklı mıdır?

Kyra2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 3 ay önce bir PC toplamıştım.
İlk başta toplarken planım Xbox Series S'imi satıp APU sistem almaktı çünkü konsolun kendi mağazasını kullanmak zorunda olmamak vb. şeyler yüzünden daha düşük sisteme bile razıydım fakat annem Xbox'ı satmama izin vermediği için alamamıştım. Sonradan para biriktirerek topladım fakat şu an AMD RX 5700 XT çok cazip geldi. İkinci elde 3-4K civarlarına var ve neredeyse RTX 3060'la aynı performansı veriyor. Neredeyse yarısı kadar ucuz. Bana Xbox'ı satıp GPU almak bir de üstüne RAM vb şeyleri geliştirmek daha mantıklı geldi. Uzun lafın kısası sizce 6500'e Xbox'ı satıp 4000 civarına GPU ayrıyeten RAM gibi şeyler almak mantıklı mı?

Şu anki sistemim:
  • Anakart: Gigabyte A520M k
  • İşlemci: AMD Ryzen 4600G APU
  • SSD: 480GB WD Green
  • RAM: XPG 8 GB 3600MHz
  • PSU: XPG550WATt

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinize bakarsak geçilir. 5700 XT yerine 4K bütçede 6600 XT falan bakın derim o paraya XFX 3 fanlılar bulunuyor. Hatta sisteminize RAM eklediğinizde tahminimce 500-600 civarı gidecektir, kalan 5.5K ile de RX 6700 XT bakabilirsiniz aslında, Nitro+ ve Red Devil gibi modeller bulunuyor.

Dediğinize bakarsak geçilir. 5700 XT yerine 4K bütçede 6600 XT falan bakın derim o paraya XFX 3 fanlılar bulunuyor. Hatta sisteminize RAM eklediğinizde tahminimce 500-600 civarı gidecektir, kalan 5.5K ile de RX 6700 XT bakabilirsiniz aslında, Nitro+ ve Red Devil gibi modeller bulunuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1K'lık fiyat farkına rağmen çokda bir fark göremedim ekstradan 1k vermek değer mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı