Xbox Series S'in yanına PS4 alınır mı?

memorishy

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2020
Mesajlar
2.054
Makaleler
19
Çözümler
16
Yer
Giuseppe Meazza
Game Pass sisteminin ayrıcalıkları ve Microsoft'un yatırımlarından dolayı (Bethesda, Activision, Blizzard gibi firmaları bünyelerine katmaları) kendime bir Xbox Series S aldım. Konsolumdan gayet memnunum. Fakat şöyle bir durum var. Eski bir PlayStation kullanıcısı olarak Uncharted olsun, TLOU olsun PS exclusive oyunlarını bayağı bayağı özlemeye başladım ve PS4 almaya karar verdim. Horizon forbidden West, God of War: Ragnarök gibi oyunların da PS5'le beraber PS4'e de çıkması beni bu karara daha çok yakınlaştırdı.

Sizce ne yapmalıyım? Xbox'ımı satıp üstüne para koyup PS5 mi almalıyım yoksa iki konsol beni çok güzel götürür mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde zaten Xbox var iken PS4 almak mantıksız, zaten exclusive'lerin çoğu PC'ye geliyor bazıları geldi. Yeni çıkacak exler için de Xbox'u satıp PS5 almak en mantıklı seçenek. Özellikle yeni PS Plus Deluxe var iken.
 
Eski bir PlayStation kullanıcısı olarak Uncharted olsun, TLOU olsun PS exclusive oyunlarını bayağı bayağı özlemeye başladım.

PS4 exclusivelerini oynadı iseniz PS4 için GoW ragnarök dışında gelecek oyun yok gibi duruyor.

Sizce ne yapmalıyım?

Bence oyunların çıktığı ay PlayStation Now servisine bir şekilde erişip oyunları oradan oynamalısınız. Eğer PlayStation'u olan bir arkadaşınız varsa (etik açıdan ona da kendi konsolunu) 1 haftalığına konsolları değişip oyun oynamanızı öneririm hem özleminizi de giderirsiniz. Arkadaşınıza oyun ısmarlama durumu dışında bahsettiğim olayın bir eksisi yok gibi duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı