Xbox Series X 6742₺

Series X hikaye falan değil. Benzer güçteler. Ek olarak her oyuna 600 700 TL vermek ayrı bir saçma. Game Pass gibi bir nimet varken PS5 alınmaz bence. Kontrolcü olarak PS5 daha iyi.
İstediği kadar kampanya yapsın, oyun hediye etsin. Sony'nin Exclusive oyunları olduğu sürece Xbox yaşayamaz.
TLOU,Uncharted ve daha emsalleri sayesinde beklentinin üstünde pazar payı kurdular ve sırf bu oyunlar için daha da fazla satış yaptılar. Xbox'ta böyle birşey yok. Tamamen bir balon.

Şu şişirilmiş konsol fiyatları bir insin de isteyen istediğini rahatlıkla alsın. 7500, 6000 nedir arkadaş?%18 ekstra kar yapıyor bunlar. Ben de yakında Amazon'dan PS5 alacağım yaklaşık 4500-5000₺ arası oluyor. Artan paraya da 4K TV alırım.

Katılıyorum. Son model oyunları 70 TL fiyatına alsaydık tabii ki PS5 tutardık. 600 700 TL verilmez bir oyuna.
Exclusive oyunlar olduğu sürece verilir. 1 hafta önce kampanyada olduğu için 250 liraya TLOU2 aldım ve ödünç cihaz ile oynadım. Adamların yaptıkları oyunlar bile resmen bana aldırdı :D.

@353072 hocam, aslında doğru. Fakat bizim ülkemizdeki fırsatçılar yüzünden olması gerekenden çok daha pahalı. Oyun fiyatları da aynı şekilde. Yoksa, dediğiniz gibi kral konsol. Kolu yeter. İstediğiniz NVMe diski takabilirsiniz. 980 Pro bile Seagate genişletme kartından yaklaşık 100 dolar daha ucuz. Keşke, şartlar iyi olsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı