Xbox Series X Fiyatı ve Özellikleri

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.765
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
t_k0n-ieglu.jpg

Xbox Series X fiyatı ve özellikleri videosu ile karşınızdayız. Sizler için hazırlamış olduğumuz bu videoda Xbox Series X’in kutusunu açıyor ve teknik özelliklerine yakından göz atıyoruz. Xbox Series X, 52 CU (Hesaplama Birimi) barındıran ve 1.825 GHz saat hızlarına çıkabilen özel yapım RDNA 2 GPU’su ve özel olarak geliştirilmiş 8 çekirdekli 7 nm AMD Zen […]

Devamı: Xbox Series X Fiyatı ve Özellikleri
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Ben bir an evvel kurcalamak, oyunları indirmeye bırakmak derdindeyim. Zaten bir RDR2, bir de Cyberpunk 2077 aldım takribi 1000 TL gitti...
Çok yüksek meblağlar bunlar. Türkiye için PS kesinlikle Game Pass gibi bir sistem getirmeli. En azından Microsoft, EA ve Bethesda yapımlarını oynayabiliyoruz.
 
Ne yazık ki Game Pass üzerinde bu söylediğim iki oyun ve pek çok sağlam, esas oynamak, incelemek ya da videoda göstermek istediğimiz oyun yok. Ama güzel oyunlar var, aylık 44,99 için iyi bir değer sunuyor. Origin'in yeni üyelik sistemi de fiyat/performans olarak iyi.

Yine de ne Microsoft, ne Sony bir Steam, Gog ya da Epic Games değil. PC pazarında yazılım maliyetleri konsollara, Mac OS'a, iOS'a ya da rakip herhangi bir pazara göre çok daha uygun. Linux bu konuda daha da iyi ama oyun envanteri zayıf.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı