Xbox Series X için 240 Hz monitör almaya gerek var mı?

Monitör piyasasını bayadır takip etmiyorum ama 2K bir monitör almanı tavsiye ederim. Zaten Series X 120 FPS'e kadar destekliyor ve genellikle çoğu oyunda 120 FPS'i de görmüyor. En azından kaliteli bir görünümde oynarsın oyunları.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok detaylı bir incelemesi mevcut. G6 dengi bir monitör.

Hocam fakat pek fazla satış yapan yerini bulamadım. Gene bakarım ama ölü piksel, ghosting vb. olaylar yaşanıyor mu? Bulduğum fiyatlarda 9-10k tarzı oldu. Veya buna benzer başka bir seçenek sunabilir misiniz?

Hocam fakat pek fazla satış yapan yerini bulamadım. Gene bakarım ama ölü piksel, ghosting vb. olaylar yaşanıyor mu? Bulduğum fiyatlarda 9-10k tarzı oldu. Veya buna benzer başka bir seçenek sunabilir misiniz?
Bir ton yer satış yapıyor neyini göremediniz?

Resmi satıcı olsun diyorsanız 2 tane msi resmi satıcısı olan site var listede. Gaming Gen Tr ve İncehesap.

Bir ton yer satış yapıyor neyini göremediniz?

Hocam satış yapan yerler var tabii fakat ama üründe bir sıkıntı çıktığında iadesi olur/olmaz ne kadar beklerim vs. gibi şeyleri düşünmek istemem ve ondan dolayı fiyat farkı oluyor bazı sitelerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı