Xbox Series X İnceleme

RX 5600XT sistem kullanıyorum satıp Xbox Series X geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Eski bir bilgisiyarım mevcut günlük işler için ancak al sat ile uğraşmak da zor gibime geliyor uğraşa değer mi pek bilemedim.

Ben olsam satıp geçerdim. Biraz da size kalmış bir şey. Uğraşmaya değer mi? Tartışılır. Sonuçta XSX daha optimize ve güçlü bir cihaz.

Ben olsam satıp geçerdim. Biraz da size kalmış bir şey. Uğraşmaya değer mi? Tartışılır. Sonuçta xsx daha optimize ve güçlü bir cihaz.

Doğru ancak sorun şu ki AMD A10 7870k APU sistemim beni ne kadar idare edebilir zaten üniversitede istediğim bölümü kazanırsam laptop şart olacak orası da ayrı mevzu

5600XT'den çok daha fazla performans alırsınız ama karar sizin.

Bir PS4 Pro kullanıcısı olarak özel oyunlardan oynadığım bir tek God of War var. Bu oyun dışında PS4 özel oyunlarıdan oynadığımı sanmıyorum, zira maddi açıdan zorluyor. Lütfen kardeşlikmiş yok diğer ülke storeylerinden uyguna almakmış bunlara girmeyelim. Oyunlarımı tek hesap altında toplu halde arşivleyen biriyim.

An itibarıyla bende de XSX'e geçiş gittikçe ağır basmaya başladı. Kütüphanedeki oyunları bitirir bitirmez, bir de şu stok sorunları çözülünce geçiş için ortada bir sıkıntım kalmayacak.

İncelemeniz için buradan da teşekkürlerimi iletiyorum.

Dip Not: Rica etsem BFV - CoD Cold War tarzı oyunlarda Online kişi durumu hakkında bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?

Dip Not: Rica etsem BFV - CoD Cold War tarzı oyunlarda Online kişi durumu hakkında bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?
Pardon, mesajınızı görmedim.

BF5'de 12-15 saniyede maç buluyor, CoD'da maksimum 20-25 saniye bekledim.

@360388 peki sizce konsol 1080P için fazla mı güçlü olur? Elimde GTX 1060'lı bir sistem var. RTX 3060 veya 3060Ti alacağım parayla XSX veya XSS almayı düşünüyorum.
1440p tavsiye ederim. Ama tabii ki Series S yerine Series X daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…