Xbox Series X mi PS5 mi?

Ben aynı ikilemde kalıp PS5 aldım.

Sebeplerim ise Exclusive oyunlar oldu. Xbox bu konuda ciddi yatırım yapıyor ama en azından bu nesilde ciddi bir ağırlık koyması imkansız o yüzden PS5 bir adım önde bana kalırsa. Sonraki nesilde Xbox değerlendirilebilir.
 
Bende aynı ikilemde kalıp Xbox tercih ettim. Hangisini alırsam alayım diğerinde aklım kalmazdı. Yalnız kararımda ki en büyük etken şu; Evde iki çocuk var sadece Cuma , Cumartesi geceleri onlar uyuduktan sonra yaklaşık 5 saat kadar zaman geçirebiliyorum. PS5 gamepad indense Xbox'ın ki çok daha ergonomik geliyor bana. O 5 saat boyunca ne terleme ne bir rahatsızlık. PS 5 (satın almadan önce 2 hafta kadar arkadaşımkini kullandım) gameped inde avuç içi terleme ve sol baş parmakta rahatsızlık hissediyordum. Kişi ye göre değişir tabi. Deneyimimi aktarmak istedim.
 
Tam performans için Series X. Exclusive oyunları istiyorum dersen PS5.

Özel oyunlara gerek yok performans istiyorum hocam.

Oyun zevkinize, bütçe durumunuza ve alışkan olduğunuz oyun stiline göre değişebilir. Multiplayer odaklı mı yoksa hikaye odaklı mı oyun oynacaksınız? Ayrıca daha önce Xbox kontrolcüsü veya PS kontrolcüsünü deneyimlediniz mi?

Fark etmez her oyun olur hocam evet şu anda Xbox 360 gamepad kullanıyorum.

Eğer düzgün bir bilgisayarınız varsa PS5. kesinlikle Xbox almak gibi bir hata yapmayın hem PS5 hem Xbox sahibiyim Xbox sadece yatıyor. Bilgisayarınız varsa Xbox çöpe dönüşüyor.

Bilgisayarım var ama çok kötü hocam.

Xbox daha güçlü ama koca bir ama var PS5 daha optimize olduğu için oyunlar daha iyi çalışıyor ayrıca exculusive oyunlar daha iyi olan abonelik sistemi bence DualSense hepsi birleşince PS5 eziyor ayrıca PC varsa Xbox en saçma alet oluyor.

Güçlü bir bilgisayarım yok hocam.
 
Özel oyunlara gerek yok performans istiyorum hocam.



Fark etmez her oyun olur hocam evet şu anda Xbox 360 gamepad kullanıyorum.



Bilgisayarım var ama çok kötü hocam.



Güçlü bir bilgisayarım yok hocam.
Hem özel oyun istemiyor hem de Xbox 360 kontrolcüsü de kullanıyorsanız Xbox Series X sizin için daha iyi bir seçim.
 

Geri
Yukarı