Xbox Series X nereden alınabilir?

Oyun1111

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Xbox Series X almak istiyorum ama sıfır alacağım. Şu anda MediaMarkt, Vatan sitelerine bakınca gözükmüyor. Nasıl sıfır bir şekilde alabilirim? Sizin oradaki mağazalarda hâlâ satışta olan var mı, bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar, Xbox Series X almak istiyorum ama sıfır alacağım. Şu anda MediaMarkt, vatan sitelerine bakınca gözükmüyor. Nasıl sıfır bir şekilde alabilirim? Sizin oradaki mağazalarda hâlâ satışta olan var mı, bilgilendirirseniz sevinirim.

Öncelikle çoğu kişi alma diyecek, takmayın. Seviyorsanız alın. Xsx taş gibi konsol ama fiyatı yüksek gereksiz şekilde. Onun yerine temiz bir 2. el ilan bakılabilir 15 18k arası var bir sürü. Ama eğer illaki sıfır alacağım derseniz anlarım.

En ucuz buradan alabilrisiniz.

Buradaki MediaMarkt'ta var burada.

Öncelikle çoğu kişi alma diyecek, takmayın. Seviyorsanız alın. Xsx taş gibi konsol ama fiyatı yüksek gereksiz şekilde. Onun yerine temiz bir 2. el ilan bakılabilir 15 18k arası var bir sürü. Ama eğer illaki sıfır alacağım derseniz anlarım.

En ucuz buradan alabilrisiniz.

Buradaki MediaMarkt'ta var burada.

Hocam 2.el alınca sorun cıkartırsa diye korkuyorum o yüzden sıfır alıp yıllarca kullanmayı istiyorum bir de sizin oradaki mağazada fiyatı ne kadar acaba.

Hocam 2.el alınca sorun cıkartırsa diye korkuyorum o yüzden sıfır alıp yıllarca kullanmayı istiyorum bir de sizin oradaki mağazada fiyatı ne kadar acaba.

Hatırlamıyorum bayağı oldu, ama 30 35 arası aynı yani. 2. el almaya korkmayın. Xsx gereksiz pahalı bir cihaz. Sıfır fiyatını çok hak etmez gibi. Tabii cebiniz bolsa alın sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı