Xbox Series X nereden alınmalı?

Ama bilgisayardaki oyunlarda pahalı.

Xbox Store üzerinde oyunlar hiç pahalı değil. Yeni çıkan oyunlar bile PC fiyatlarından düşük çıkıyor. Ayrıca DAY 1 Game Pass'e gelen oyunların değeri hiç azımsanacak değil.

Şuan konsol alacak bir kişi Xbox alarak çoğu yönden avantaj sağlayabilir. Xbox'ta 100 liralık oyun PS'te 1000 lira falan.

RDR 2, Alan Wake 2 Hellblade 2 gibi bazı oyunlar hariç evet. 1080p de karsilastirdiginda çok fark yok X aldığına pişman olabilirsin o yönden. Konsol da FPS daha farklı sabit FPS oluyor kasma hissi olmuyor. Bazı oyunlarda FPS kilidi var ama çoğu oyun Series S için de optimize ediliyor first person oyunlarında FPS Boost var.
Açıkçası Series X'e 30 bin vermek yerine PC almak ya da monitor+Series S almak daha mantıklı. Monitör varsa da parayı oyunlara harcarsın. En azından konsol düşünüyorsan PS5'e de bak bence, SX için 30 bin vermek için özel oyun yok sadece 4K özelliği var FPS için 30 bin verilir mi bilemiyorum. Ya da ithalatçı garantili olanlar değerlendirilebilir ama ben kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

Hocam PS5'te oyunlar çok pahalı geliyor.

Hayır. Xbox R6, PC R6 ile farklı oyunlar. Cross play de yok.

Oyunu sıfırdan Xbox üzerinden satın almanız gerekiyor. Ayrıca klavye-fare desteği de yok.

Yukarıda Series S önerenler olmuş size, 3060 bir PC kullanıyorken Series S almak çok gereksiz. İlla konsol alıp farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız Series X almalısınız.

PS5 almayın, hem oyunları her gün daha da pahalanıyor, hem de abonelik avantajlı değil.

Hocam cross play değil de PC'deki hesabımı aktarmak istiyorum. Account link yapınca oluyormuş sanırım ama emin değilim.

Hayır. Xbox R6, PC R6 ile farklı oyunlar. Cross play de yok.

Oyunu sıfırdan Xbox üzerinden satın almanız gerekiyor. Ayrıca klavye-fare desteği de yok.

Yukarıda Series S önerenler olmuş size, 3060 bir PC kullanıyorken Series S almak çok gereksiz. İlla konsol alıp farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız Series X almalısınız.

PS5 almayın, hem oyunları her gün daha da pahalanıyor, hem de abonelik avantajlı değil.

Hocam zaten kasamı satacağım. Ben hayatım boyunca rekabetçi oyunlar oynadım artık bu oyunlardan PC'den kurtulmak istiyorum. Oyunlara zaman ayıramıyorum sonra kötü oynamaya başlıyorum o zamanda çok sinirleniyorum. PC bana iyi gelmiyor. Huawei laptopumla bütün mühendislik işlerimi halledebildiğimi fark edince PC'yi satmaya karar verdim.

Hocam PS5'te oyunlar çok pahalı geliyor.

Hocam cross play değil de PC'deki hesabımı aktarmak istiyorum. Account link yapınca oluyormuş sanırım ama emin değilim.

Oyundaki Seviyeni ve Operatörleri aktarmaktan bahsediyorsan, öyle bir şey hiç duymadım. Ayrıca bu şekilde konsol oyuncuları üzerinde bir takım üstünlük kuracağınız için Ubisoft'un buna izin vereceğini sanmıyorum.

Hocam zaten kasamı satacağım. Ben hayatım boyunca rekabetçi oyunlar oynadım artık bu oyunlardan PC'den kurtulmak istiyorum. Oyunlara zaman ayıramıyorum sonra kötü oynamaya başlıyorum o zamanda çok sinirleniyorum. PC bana iyi gelmiyor. Huawei laptopumla bütün mühendislik işlerimi halledebildiğimi fark edince PC'yi satmaya karar verdim.

Net Series X almalısın.

Oyundaki seviyeni ve operatörleri aktarmaktan bahsediyorsan, öyle bir şey hiç duymadım. Ayrıca bu şekilde konsol oyuncuları üzerinde bir takım üstünlük kuracağınız için Ubisoft'un buna izin vereceğini sanmıyorum.

Net Series X almalısın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam oluyor sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam oluyor sanırım.

Video sahibi Ubisoft ile iletişime geçin demiş ama ben yorumları okudum, yapabilen görmedim. Siz yine de bir ticket atın bakalım.

Video sahibi Ubisoft ile iletişime geçin demiş ama ben yorumları okudum, yapabilen görmedim. Siz yine de bir ticket atın bakalım.

Hocam mail attım ama cevap vermediler. Sizin garantiyle ilgili bir bilginiz var mı? İthalatçı garantisi çok mu sıkıntı acaba. Arada 10k fiyat farkı var.

Hocam mail attım ama cevap vermediler. Sizin garantiyle ilgili bir bilginiz var mı? İthalatçı garantisi çok mu sıkıntı acaba. Arada 10k fiyat farkı var.

2014 te en son ithalatçı garantili Sony marka telefon aldım. Başıma bir şey gelmedi ama bir daha da almadım. Bu işler biraz da şans.

10K fark çok, TR garantili ürün ile farkların o kadar olduğunu bilmiyordum. Eğer durum bu şekildeyse güvenilir bir satıcı lazım.

Allah size 3060 vermiş hocam satın sistemi ya da güncelleyin falan. Oyun kolu alın geçin Xbox'tan kat kat daha mantıklı. Hiç girme o işlere.
Hocam bazı durumlarda konsol daha gerekli oluyor, mesela ben 4060 ekran kartlı oyun bilgisayarı aldım 1 ay önce, Gta 6 sadece ilk çıktığında sadece konsollara çıkacağını öğrendim, üzülmedim ama pişman olmadım da değil, bende de konsol var ama artık eskidi biraz, yeni nesil oyunları kaldırmayacak yakında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı