Aynen PC+Playstaton kombinasyonu ile devam ediyorum. Yeni jenerasyonda da öyle yapacağım. Oyun fiyatları konusunda kısmen hak veriyorum ama bazen PSN Store'da çok cazip indirimler de olabiliyor ama özellikle Steam'de fiyatlar biraz daha hesaplı.PC de tv'ye bağlanıp konsol tadında kontrolör ile oynanabilir.
Konsolun en büyük dezavantajı oyunların her koşulda, indirimde bile PC'den pahalı olması.
Grafik gücü olarak gerideler. Bence en mantıklısı PC ve konsol beraber kullanmak. PC'de oynuyorum şu an. Yıl sonunda da yeni çıkacak PS5'i alacağım. Nintendo da cezbediyor ama hiç o tarafı incelemedim.
Tamamen ön yargı. Gamepad aslında çok ergonomik kullanışlı, kolay sadece belli bir süre alışıp adapte olmak gerekiyor.FPS oyunları da dahil mesela Battlefield 5, Titanfall 2, CoD Modern Warfare gibi çoklu oyunculu kısımlarda çatır çatır adam alıyorum PC'de bile oyun oynarken Dualshock 4'ü bağlayıp oynuyorum. Ve hiçte zorlanmıyorum dediğim gibi sadece alışmak gerekiyor.FPS oyunları için konsol tamamen rezalet hiç bir keyif alındığını düşünmüyorum.Konsollara özel çıkan oyunları illa ki oynamak gerekmiyorsa benim gibi Logitech F710 alıp keyfine bakabilirsin.
Üstad bu nasıl bir düşüncedirKonsol gibi kapalı bir kutuya, parçaların birbirine yakın "sıkıştırıldığı" bir şekilde çalışan sistemin de aynı jenerasyon işlemciye + ekran kartına sahip bir pc'den yüksek performans vermesini beklemiyorum.
Öyle bir kanı var ama kesin bir şey yok ortada henüz. Benim temennim her ikisinin de denk güce sahip olması. PS kullanıcıları da memnun olsun Xbox kullanıcıları da.Yeni Xbox PS5'ten hızlı olacak sanırım. Ses seda yok. Merak uyandırıyor Sony. Bir yandan bu sefer Microsoft mu parlayacak yoksa demekten alı koyamıyor insan kendini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.