Xbox Series X | S Uyumlu Oyun Listesi | 4K, 120 FPS, Ray Tracing

Series S pek uzun ömürlü olmayacak gibi.

Amazon Almanyadan alırsanız garantili bir şekilde 3700 civarına geliyor toplamda.
Kargo vs. dahil ise çok iyi fiyat aslında hocam, şu gümrük vergisi muhabbeti netleşirse bakacağım. Aslında üniversitede 2 yıl sonra beni yalnız bırakmaması lazım, yani 6 yıl götürmesi gerekiyor, One X daha mantıklı gözüküyor galiba.

2 yıl sonra beni yalnız bırakmaması lazım, yani 6 yıl götürmesi gerekiyor, One X daha mantıklı gözüküyor galiba.

Uzun ömürlülük açısından Series S daha mantıklı bence. 9. nesil oyunları 30 FPS oynatabilecek birkaç yıl daha. Xbox One X için özel oyun çıkmayacağı zaten duyurulmuştu. Xbox One için oyun çıkışı durduğu zaman One X için de duracak.

Uzun ömürlülük açısından Series S daha mantıklı bence. 9. nesil oyunları 30 FPS oynatabilecek birkaç yıl daha. Xbox One X için özel oyun çıkmayacağı zaten duyurulmuştu. Xbox One için oyun çıkışı durduğu zaman One X için de duracak.
Series X olacak hocam, pardon.

Kargo vs. dahil ise çok iyi fiyat aslında hocam, şu gümrük vergisi muhabbeti netleşirse bakacağım. Aslında üniversitede 2 yıl sonra beni yalnız bırakmaması lazım, yani 6 yıl götürmesi gerekiyor, One X daha mantıklı gözüküyor galiba.
Beklediğimden daha kısa ömürlü olacak bu konsol o yüzden oturdum kenarda X Cloud'un Türkiye'ye gelmesini bekliyorum :(
Nerden çıkarıyorsun bu bilgiyi. Konsol fiyatıyla(Yurtdışına Göre), boyutuyla, gücüyle efsane. Alacaklar Gönül rahatlığı ile alabilir.
Şimdiden oyunlarda 1080P 30 FPS civarında geziyor. RTX gelince işler çok daha zorlaşacak. Yeni nesile göre güçsüz bir konsol maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı