Xbox Series X satılır mı?

RTX3060ASUS

Decapat
Katılım
14 Şubat 2021
Mesajlar
224
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar elimde Xbox Series X ve 2 adet Xbox 9. nesil kol var 2 ay önce almıştım bundan 1.5 hafta önce 3060 12 GB i5 10400FLI bir PC aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum Xbox'ı çok fazla kullanmadım normalde her gün oynuyorken sadece 1 saat oynadım biraz gereksiz geliyor ama bir yandan da Cyberpunk 2077 gibi yüksek grafik gerektiren oyunları da 4K 120FPS oynamak hoşuma gidiyor. Sizce satayım mı? Bir de arada bir FIFA pes Mortal Kombat 11 vs atıyorum satım altına yatırım yapmak mantıklı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence kalsın elbet oynayasın gelir ben kendimden yola çıkıyorum alıyorum sattığım zaman pişman oluyorum para verip almışsın zarara girmenin hiçbir anlamı yok bende xbox series s alabildim bütçem ona yettiği için pc var ne gerek var falan dedim valla oynuyorumda gayet oynayacak oyun bulursan xbox'ta bence memnun edecektir birde X on numara konsol.
 
Garantisi veya hala geçerli Xbox Game Pass var mı?

Daha 1 yıl 10 ay garanti si var bir de Xbox Game Pass Ultimate var.
Dostum bence kalsın elbet oynayasın gelir ben kendimden yola çıkıyorum alıyorum sattığım zaman pişman oluyorum para verip almışsın zarara girmenin hiçbir anlamı yok bende Xbox Series S alabildim bütçem ona yettiği için PC var ne gerek var falan dedim vallahi oynuyorumda gayet oynayacak oyun bulursan Xbox'ta bence memnun edecektir bir de X on numara konsol.

Teşekkürler satmaktan vazgeçtim mantıklı geldi kararımı verdim satmayacağım sağ ol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı