Xbox Series X stuttering var mı?

Bilgisayarımda coil whine var. Bunun nedeni bobinler. Etrafındaki bakır tellerin iyi sarılmamasından dolayı oluyor diye biliyorum. Xbox kapatınca depolamayı kapat seçeceğini devre dışı bıraktım. 20 saat civarı uyku modunda kaldı Xbox(GTA 5 indi). Çok hafif ısınmış. Şimdi tamamen kapattım. Bu arada aşırı sessiz bir konsol, çalıştığı fark edilmiyor bile.
Microsoft Xbox 360'dan ders almış olmalı. Olabildiğince sessiz ve serin bir cihaz yapmışlar.

Zaten Microsoft "fısıltı kadar sessiz fan" gibi bir şeyle cihazını övdü çıkışında hep. Sony ise hep SSD, özel oyunları, DualSense vs övdü ama fan konusuna sitesinde bile değinmedi. Hep şüpheliydim bu konuda korktuğum başıma geldi vallahi

Merak eden olur diye linkini atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam Sony'de çalışsaymış keşke. Biliyorum bunu DualSense'i falan da düzeltiyor.

Aynen konsol tamir ediyor kendisi. Sony'nin bu sorunu bilmemesi imkansız gibi bir şey. Bile bile lades oynamışlar bence.
Bence bunlar yetiştiremedi konsolu. Xbox daha 2019 aralık ayında konsolu gösterdi. Sony 2020 haziranda gösterdi . Ayrıca geçen sene okuduğum haberlere göre Sony PS5 kasasını bile mayıs gibi netleştirmiş :)

🙂Bence bunlar yetiştiremedi konsolu. Xbox daha 2019 aralık ayında konsolu gösterdi. Sony 2020 haziranda gösterdi . Ayrıca geçen sene okuduğum haberlere göre Sony PS5 kasasını bile mayıs gibi netleştirmiş :)
Aynen olabilir. 🙂

Ki Ps5 sıvı metal kullanırken Series X normal termal macun kullanıyor. Series X'e de sıvı metal kullanılsa nasıl olur merak ediyorum. Hatta birisi Series X'e sıvı soğutma yapıyor.

Aynen olabilir. 🙂

Ki PS5 sıvı metal kullanırken Series X normal termal macun kullanıyor. Series X'e de sıvı metal kullanılsa nasıl olur merak ediyorum. Hatta birisi Series X'e sıvı soğutma yapıyor.

Ben bilmiyorum da sıvı metal mi termal macun mu iyi oluyor?
Sanırım termal macun daha iyi Series X daha iyi soğuttuğuna göre

Ben bilmiyorum da sıvı metal mi termal macun mu iyi oluyor?
Sanırım termal macun daha iyi Series X daha iyi soğuttuğuna göre
Sıvı metal daha iyi. Ama özel bir uygulama gerektiriyor. Elektriği ilettiği için kısa devre yapma riski var. Sony 2 yıl çalıştık demiş onu halledebilmek için.

Sıvı metal daha iyi. Ama özel bir uygulama gerektiriyor. Elektriği ilettiği için kısa devre yapma riski var. Sony 2 yıl çalıştık demiş onu halledebilmek için.

Sony 2 yıl çalışmış ama kendini kandırmış anlaşılan. 2 yıl bunun için çalışıp milyonlarca kişi tarafından şikayet almaları hoş olmamış. Ben PS3'te hiç ses duymuyordum neredeyse PS3'tekini kullansa olmaz mıymış sanki. Fazlasına gerek yok ya sessiz olsun yeter :)

Sony 2 yıl çalışmış ama kendini kandırmış anlaşılan. 2 yıl bunun için çalışıp milyonlarca kişi tarafından şikayet almaları hoş olmamış. Ben PS3'te hiç ses duymuyordum neredeyse PS3'tekini kullansa olmaz mıymış sanki. Fazlasına gerek yok ya sessiz olsun yeter :)

PS3 Slim vardı bende. 10 yıllık konsoldu, bir tane hatasını görmemiştim. Ara sıra özlerim konsolu :D Bütün oyunları çatır çatır açardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı