Xbox Series X stuttering var mı?

Dirt 5 ve Forza Horizon 4 oyunlarında yaşıyorum.

60 Hz yerine 24 Hz'de oyna.
Xbox müşteri hizmetlerine gerçekten 60hzde stuttering olup olmadığını sormuştum. Bu hatanın Nadiren görüldüğünü söylediler. Daha Xboxım gelmedi. Gelince deneyeceğim.
Dirt 5 ve Forza Horizon 4 oyunlarında yaşıyorum.
Tvnizi kalibre etmeyi denediniz mi?

Son düzenleme:
2 farklı TV üzerinde denedim fakat sonuç aynı.
Ben de konu dışı bir şey soracağım kusura bakmayın. Ben Series X'i 1ay kullanılmış şekilde aldım. Hdmi girişi kabloyu taktığımda hafif oynuyor gibi. Bu normal mi? Bir kaç mm yukarı aşağı sağa ve sola oynuyor. Kontrol ettim port oynamıyor içi çok bol geliyor kablonun ucuna. Sizde de öyle mi?

Bu arada ben hiç shuttering yaşamadım. Ya da fark etmedim bilmiyorum. 1080p 60hz monitörde kullanıyorum. Ama ayarlarda 50hze izin veriyor orasınu anlamadım.

Ben de konu dışı bir şey soracağım kusura bakmayın. Ben Series X'i 1ay kullanılmış şekilde aldım. HDMI girişi kabloyu taktığımda hafif oynuyor gibi. Bu normal mi? Bir kaç mm yukarı aşağı sağa ve sola oynuyor. Kontrol ettim port oynamıyor içi çok bol geliyor kablonun ucuna. Sizde de öyle mi?

Bu arada ben hiç "shuttering" yaşamadım. Ya da fark etmedim bilmiyorum. 1080p 60hz monitörde kullanıyorum. Ama ayarlarda 50hze izin veriyor orasını anlamadım.

Belli belirsiz bir oynama var. Yok gibi diyebilirim. Sıkıntı çıkartmıyorsa çok ellemenize gerek yok diye düşünüyorum.

Belli belirsiz bir oynama var. Yok gibi diyebilirim. Sıkıntı çıkartmıyorsa çok ellemenize gerek yok diye düşünüyorum.
Bir sıkıntı yok görüntüde vs ama acaba aldığım kişi portu hor mu kullandı onu anlamaya çalışıyorum. Monitöre takıyorum çok rijit duruyor. Eskiden Rx 580e takıyordum o da gayet rijitti. Bunda biraz gevşek olması kuşkuya düşürdü.

Bu arada ben dikey olarak kullanıyordum konsolu daha rahat olduğu için yatay yaptım. Sıcaklıklar arttar mı diye endişem vardı. Çünkü sıcak hava yükselir düşüncesiyle yapılmış bir konsol. Youtube'da test etmişler bir artış olmamış.

Bu arada ben hiç "shuttering" yaşamadım. Ya da fark etmedim bilmiyorum. 1080p 60Hz monitörde kullanıyorum. Ama ayarlarda 50hze izin veriyor orasını anlamadım.

Hocam yaşamış olduğum görüntü bozukluğu ile ilgili video çekmiştim. Telefonum çok kaliteli değil ama özellikle oyunda yön değişimlerinde olan görüntü takılmalarını net bir şekilde videoda görebiliyorsunuz. Mesela araç ile 360 dönüş yaparken yukarı tarafta bulunan görüntüler takılarak geliyor. Bu video 4K 60 Hz destekleyen TV ile çekildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yaşamış olduğum görüntü bozukluğu ile ilgili video çekmiştim. Telefonum çok kaliteli değil ama özellikle oyunda yön değişimlerinde olan görüntü takılmalarını net bir şekilde videoda görebiliyorsunuz. Mesela araç ile 360 dönüş yaparken yukarı tarafta bulunan görüntüler takılarak geliyor. Bu video 4K 60 Hz destekleyen TV ile çekildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu 2-3 kere izledim gene bi sorun göremedim. Bilmiyorum videodan mı anlayamıyorum ama normalde oyunda görüntüde bir şey olduğunda anlıyorum. Bu videoda bir şey göremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı