Xbox Series X veya 3060 sistem

3060 daha iyi olur hocam Ps'de Xbox, Xbox'ta Ps oyunları yok. Pc'de ikisi de var. Ayrıca bilgisayar daha kompleks bir alet.

Hocam adam iğrenç kullanıyor olabilir sistemi yani sorgulamamak lazım böylelerini ben 940MX sistemi 2018'den beri kullanıyorum ve günde en az 4-5 saat oyun ki karamtinada günde 10-12 saat oyun oynuyordum.
Kullanıma göre değişiyor ancak 3 yıl demesi çok saçma.

LoL oynayacaksanız götürür ama yeni oyunlarda 3 yıldan sonra Low'da falan oynarsın anca.

Hocam zaten genel olarak şu an için oynatır ama gelecek oyunları orta da oynatır yüksek ihtimal ama cidden nasıl bakmasını biliyorsa Low da oynamak da onun için önemli değilse 6-7 sene en az götürür.

Lol oynayacaksanız götürür ama yeni oyunlarda 3 yıldan sonra lowda falan oynarsın anca.
3060 güçlü bir kart hocam. 40 serisi çıktı diye ömürlerini düşürmeye gerek yok. Max ayarlarda 3 yıl götürür evet ancak daha sonra medium ayarda kullanabilir.

7-8 sene gideri var.

@Benjamin the Ferel @Tarik Enes ömür meselesi kişiye göre değişir ama bana göre medium-Low arasında düşünce bitiyor ömrü grafikler cidden dayanılmayacak seviyede oluyor.

Ben buna güldüm şu ana kadar high da oyun oynadığımı hatırlamıyorum diyecektim pardon M&BW oynadım o kadar. Yani hocam Low-medium-high fark etmez grafik önemli değildir yanındaki kişiler ve oyunun sunduğu hikaye önemli olandır.

Bunu ilk defa sizden görüyorum hocam. Sanırım ultra ayar takıntınız var.
Ayar takıntım yok leş gibi oluyor cidden.Mount and blade ,witcher 1 gibi eski grafikler bile rahatsız etmiyor ama o piksek piksel görüntü kötu duruyor.

Bal gibide önemli hocam güzel görüntuye ve 60fps ye alıştıktan sonra bırakasın gelmez.

Ayar takıntım yok leş gibi oluyor cidden. Mount and Blade, Witcher 1 gibi eski grafikler bile rahatsız etmiyor ama o piksek piksel görüntü kötu duruyor.

Leş gibi olması zaten iyi bir şey bu o oyunun Low sistemi olan oyuncuyu önemsediğini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…