Xbox Series X veya 3060 sistem

LoL oynayacaksanız götürür ama yeni oyunlarda 3 yıldan sonra Low'da falan oynarsın anca.

Hocam zaten genel olarak şu an için oynatır ama gelecek oyunları orta da oynatır yüksek ihtimal ama cidden nasıl bakmasını biliyorsa Low da oynamak da onun için önemli değilse 6-7 sene en az götürür.

@Benjamin the Ferel @Tarik Enes ömür meselesi kişiye göre değişir ama bana göre medium-Low arasında düşünce bitiyor ömrü grafikler cidden dayanılmayacak seviyede oluyor.

Ben buna güldüm şu ana kadar high da oyun oynadığımı hatırlamıyorum diyecektim pardon M&BW oynadım o kadar. Yani hocam Low-medium-high fark etmez grafik önemli değildir yanındaki kişiler ve oyunun sunduğu hikaye önemli olandır.

Bunu ilk defa sizden görüyorum hocam. Sanırım ultra ayar takıntınız var.
Ayar takıntım yok leş gibi oluyor cidden.Mount and blade ,witcher 1 gibi eski grafikler bile rahatsız etmiyor ama o piksek piksel görüntü kötu duruyor.

Ben buna güldüm şu ana kadar high da oyun oynadığımı hatırlamıyorum diyecektim pardon M&BW oynadım o kadar. Yani hocam Low-medium-high fark etmez grafik önemli değildir yanındaki kişiler ve oyunun sunduğu hikaye önemli olandır.
Bal gibide önemli hocam güzel görüntuye ve 60fps ye alıştıktan sonra bırakasın gelmez.

Ayar takıntım yok leş gibi oluyor cidden. Mount and Blade, Witcher 1 gibi eski grafikler bile rahatsız etmiyor ama o piksek piksel görüntü kötu duruyor.

Leş gibi olması zaten iyi bir şey bu o oyunun Low sistemi olan oyuncuyu önemsediğini gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı