Xbox Series X veya 3060 sistem

Hem Xbox sahibiyim hem güçlü bir PC. PC almanızı öneririm. Aynı oyunları oynuyosunuz sonuçta. Çok isterseniz yanına 1 tane de kol alırsınız. Xbox'tan farkı kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayar takıntım yok leş gibi oluyor cidden. Mount and Blade, Witcher 1 gibi eski grafikler bile rahatsız etmiyor ama o piksek piksel görüntü kötu duruyor.

Bal gibide önemli hocam güzel görüntuye ve 60FPS'ye alıştıktan sonra bırakasın gelmez.

Şu anda 300 saati aşkın Ark var ve Low da 20 FPS falan oynadım aynı şekilde Forest vs.

Bence ingilizceniz yeterliyse yani oyunlara Türkçe yama falan yapıp oynamayacaksanız ayrıca strateji ve simülasyon oyunlarla haşır neşir değilseniz konsol alın. Rx 6600 ekran kartlı bilgisayarım var fakat multiplayer oyunları konsolda oynamayı daha çok seviyorum. Çoğunlukla basit oyunları pc'de oynuyorum. Konsolda oyun hataları ile ayarlarla falan uğraşmıyorsunuz. Oyunu indirip, update yapıp keyfinize bakıyorsunuz. Konsolun bir avantajı da kardeşlik ile oyun alabilme. Oyunları güvenilir kişilerle veya arkadaş, akraba ile ortak alabilirsiniz.

Ayrıca Xbox Series S kullanıcısıyım merak ettiğiniz bir hususta yardımcı olabilirim.

Bunu ilk defa sizden görüyorum hocam. Sanırım ultra ayar takıntınız var.
Bende de durum aynı eğer kart oyunları low'da çalıştırmaya başlamışsa ömrü tükenmiştir. Bu olay konsolda da geçerli.
Ben buna güldüm şu ana kadar high da oyun oynadığımı hatırlamıyorum diyecektim pardon M&BW oynadım o kadar. Yani hocam Low-medium-high fark etmez grafik önemli değildir yanındaki kişiler ve oyunun sunduğu hikaye önemli olandır.
Eski nesil Xbox One S konsolundan yeni nesil Series S konsoluna geçtim ve Next-Gen update alan oyunlarda inanılmaz derece bir fark olduğu bariz açık. Grafik ve fps kesinlikle oynanışa etki ediyor ve oyunun gidişatından daha zevk almanızı sağlıyor. Mesela Rdr 2 Low grafiklerle Pc'de oynanamaz bence.

Bence ingilizceniz yeterliyse yani oyunlara Türkçe yama falan yapıp oynamayacaksanız ayrıca strateji ve simülasyon oyunlarla haşır neşir değilseniz konsol alın. RX 6600 ekran kartlı bilgisayarım var fakat multiplayer oyunları konsolda oynamayı daha çok seviyorum. Çoğunlukla basit oyunları PC'de oynuyorum. Konsolda oyun hataları ile ayarlarla falan uğraşmıyorsunuz. Oyunu indirip, Update yapıp keyfinize bakıyorsunuz. Konsolun bir avantajı da kardeşlik ile oyun alabilme. Oyunları güvenilir kişilerle veya arkadaş, akraba ile ortak alabilirsiniz.

Ayrıca Xbox Series S kullanıcısıyım merak ettiğiniz bir hususta yardımcı olabilirim.

Bende de durum aynı eğer kart oyunları Low'da çalıştırmaya başlamışsa ömrü tükenmiştir. Bu olay konsolda da geçerli.

Eski nesil Xbox One S konsolundan yeni nesil Series S konsoluna geçtim ve Next-gen Update alan oyunlarda inanılmaz derece bir fark olduğu bariz açık. Grafik ve FPS kesinlikle oynanışa etki ediyor ve oyunun gidişatından daha zevk almanızı sağlıyor. Mesela RDR 2 Low grafiklerle PC'de oynanamaz bence.

Hocam ben grafiğe bakan bir kişi değilim ben arkadaşlarımla oynarım. Gidip Ultra ayarlarda 140FPS tek başıma oynayacağıma arkadaşlarımla Low ayarlarda 30FPS oynamayı kat kat tercih ederim.

Hocam adam iğrenç kullanıyor olabilir sistemi yani sorgulamamak lazım böylelerini ben 940MX sistemi 2018'den beri kullanıyorum ve günde en az 4-5 saat oyun ki karamtinada günde 10-12 saat oyun oynuyordum.
Ne kadar kötü kullansa da 3 yıl baya az geldi normalde birkaç ayda bir bakın yapmak gerekirken yılda bir yapıyorum daha kullansam kullanırım ama 1080p bile yalan oldu yeni oyunlarda ya fsr kullanıyorum yada 900p mecbur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı