XBOX Series X vs Playstation 5

349398

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2020
Mesajlar
3.873
Makaleler
7
Çözümler
39
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Sizce XBOX Series X mi almalı yoksa Playstation 5 mi? GamePass sisteminden dolayı XBOX ilgimi çekti, siz olsanız hangi konsolu tercih ederdiniz bu ikisi arasından?
 
Açıkçası PS'in Türkiye koluna yaptığı yatırımlar ve önem çok daha fazla, ayrıca çıkan oyunları da saymıyorum, fakat XBOX serisi bu sefer daha çok tutacak gibi çünkü ucuz olacağı söyleniyor.
 
Ben PS5 almayı düşünüyorum, oyunları evet pahalı fakat beni konsolun ve DualSense'in özellikleri çok cezbediyor. Sizin de böyle benim gibi bir takıntınız yoksa Xbox'ı seçin derim. Daha doğrusu takıntı yerine daha çok kulllanışlı özellikleri olduğu için hoşuma gidiyor diyelim.
 
Ps 5 oyunlarının 70-80 dolar ve euro aralığında olacağı söyleniyor. Açıkçası beni özel oyunlarından bir tek god of war heyecanlandırıyor o yüzden malum ekonomik şartlarda Xbox series x daha mantıklı gibi. Ayrıca teknik anlamda Xbox series x konsolu daha güçlü duruyor. Tabi tercih sizin şahsen ben sadece god of war için ps4 almıştım.
 
PS5 kesinlikle çok daha güzel özellikler ile geliyor. Xbox tarafının tek artısı Xbox Game Pass. Xbox Game Pass size göre değilse, direk PS5 almak alın derim. Çıkış oyunları bile PS5 almak için bir neden.

Konsolu aldırtacak şey oyundur ki o da Xbox'ta yok.
Ha ben PC'de 8kya aldığım alette 4K oyun oynayabilir miyim dersen başka.
 

Geri
Yukarı