Xbox Series X'e zam geldi!

Millet oynadı geçti. Neden eskimiş oyunları oynamak için para vereyim. Yenisini alıyorum. PS'de oyun çok.

Sana zerre değer verilmemesine rağmen bir ürünün bu kadar fanboyu olmana şaşırdım Sony Türkiye'de davrandığı kadar serbest herhangi bir ülkede davransa kıyamet kopardı. 50 euroluk oyunu 849 TL'ye kendi Store'unda satmak, Türkçe dublaj ve alt yazı sözü verdiğin oyunda alt yazı bile koymamak kendi Cloud sistemini getirmemek. Kendi kafana göre oyunlara fiyatlandırma yapmak. Tek iyi yaptığı şey 8300'den çıkarmak konsolunu. Öte yandan Xbox, Game Pass gibi bir hizmeti 30 TL'den vermek aylık 10 dolar olmasına rağmen bundan sonra Bethesda+Obsidian+Microsoft oyunlarının ilk günden Game Pass'e gelmesi Elder Scrolls 7 Starfield Yakuza serisi gibi oyunları FM serisi oyunları sadece 30TL'ye vermek. İçine EA Play dahil onu saymıyorum bile. Konsol gücüne gelmişken saf güç olarak da bu fotoğrafı buraya bırakıyorum.

Bunlar bile Xbox almak için yeter.

Güç kriter olsaydı herkes gidip PS4 Pro değil Xbox One X alırdı, insanlar gitti PS5 aldı. PS5 daha az gücü olmasına rağmen oyunlar hep 60-120 FPS. Kasma, donma, takılma, FPS düşüşü yok.

Güç kriter olsaydı herkes gidip PS4 Pro değil Xbox One X alırdı, insanlar gitti PS5 aldı. PS5 daha az gücü olmasına rağmen oyunlar hep 60-120 FPS. Kasma, donma, takılma, FPS düşüşü yok.

Bu kanıya nasıl vardınız bilmiyorum ama ne spesifik olarak PS4 Pro'nun satış oranı var ne One X'in ve o satış oranın çoğu konsola özel oyun olmadığı için bu nesilde Microsoft yeni aldığı şirketlerle ve özel oyunlarla arayı kaparsa Sony'nin ya Game Pass benzeri bir sistem getirmesi gerekir ya da globalde oyun fiyatlarını aşağıya çekmesi gerekir zaten bu dediğim herkes tarafından söylenen bir gerçek çünkü oyuncular olarak minimum ücret maksimum kalite ve içerik isteriz bunu da en iyi yansıtan sistem Xbox Game Pass. Ve kendinle çeliştiğin bir yer daha var Sony bu pazarda yıllardır olmasına rağmen hala Microsoft'tan daha güçsüz konsol üretiyorsa bence burada bir problem vardır.

İyi olanlar zaten 5 senelik oyunlar. Alan oynadı çoktan. Doom Eternal koşma ve ölme simülasyonu, Battlefield'lerin yüzüne kimse bakmadı.
Koşma ve ölme mi? Hahahahaha. Hiç güleceğim yoktu. Arcade FPS alanının en iyi oyunudur. PS Fanboyuna denk gelmişsiniz arkadaşlar. Ne derse he diyip geçin.

Arkadaş, kaç yıllık oyun olan Far Cry 5'i 800 TL'ye satan şirketi savunuyor, şaka gibi Xbox’ta 40 tl 40. İndirimi çıkar 300 tl. Sony İki katına satıyor. Ps5’te çoğu oyunda 120 fps yok.

PS'in tflopsu daha az olmasına rağmen oyunlar hep 60 FPS, kasma donma hiçbir şey yok. Xbox Series X'de öyle mi? Donan, takılan 30 FPS'ye düşen oyunlar.
Güzel uydurmuşsunuz devam edin böyle. Bizzat Series X kullanıcısım dediğiniz gibi bir şey yok. Sadece yeni nesil güncellemesi almamış oyunlar 30 FPS zaten PS5 o kadar az yeni nesil güncellemesi aldı ki Xbox'ın yanında deve de kulak kalır.
Ps5’te çoğu oyunda 120 fps yok.
PS5 zaten 4k 120 FPS verebilecek güçte de değil. 1920x1080p için 120 FPS birkaç oyundan fazlasında veremez.

Birisi din savunur gibi PS savunmuş, diğer yazılar ise bak bu adamlar bu fiyata bu ürüne özel veriyor. Bence her iki konsola gerek yok, çünkü 6 ay içinde PS oyunların en az 15 tanesi bilgisayara gelecek.

Xbox için ise o ürüne gerek yok, bilgisayara 1 sene sonra Cloud desteği geldiği vakit, yaygınlaşıp 3 ile 4 sene sonra bilgisayara bile gerek kalmadan telefon ve televizyondan oyunlar oynayabilecek insanlar tabii interneti ve Hub noktaları kaliteli olanlar için geçerlidir.

Ben daha önce böyle bir şey görmedim. Kaynak göstermeden sallıyorsunuz. İlaveten 120 FPS diyelim ama çözünürlük nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…