Neden memnuz kalmadığınızı anlayamadım oyun beğenmemişsiniz sadece sanırım.
İnternetten okuduklarım belki de etkiledi. PS5 iyidir vs. ama özel oyunlarla işim yok. Sadece TLOU oynamıştım hikayeli olarak. Diğerleri çok keyif vermedi. Mesela Ghost of Tsushima var, çok keyif vermedi.
Xbox'ta gears 5 yükledim, keyif vermedi.
FIFA 23 yükledim, hızlıca oyuncu bulamadım, gelen kişide çok gol attı
o da PS4 kada keyif vermedi.
Multiplayer oyunları seviyorum ya futbol ya da dövüş (UFC var gördüm Game Pass'ta)
Aslında TLOU gibi hikayesi güzel oyunlarda Pass'ta olsa süper olurdu.
Nasıl düşünmeli, bilemedim.
Madem PS5 için çok para verip ayrıca CD almayacağım, ya da GoW gibi ürünlere para vermeyeceksem, PS5'i sadece FIFA 24 için ya da pes serileri için almanın mantığı var mıydı?
GTA 6 Xbox'a da çıkacak gerçi.
Özel oyunlar ile ilgilenmiyorsanız şahsen PS aldıracak bir etken yok gibi. 8 senedir aynı konsolu kullandığınız için farklı bir konsola geçmek garip hissettirmiştir. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum fakat alışmak istemezseniz de iade edip PS5'e geçebilirsiniz.
Almasına bile gerek yok hocam. Game Pass'e geliyor.
Alışırım diye kendimi ikna etmeye çabalıyorum. Zaten saatlerce oynayan biri değilim. Akşam 10'dan sonra 2 saat oynarım anca. Onda da futbol oynarım. Hikayesi güzel oyunlar bulursam o da olur / FPS tarzı. Bunun için sırf PS5'e gerek var mı? Yıllardır Xbox'ta Gears of War serisinin resmini görürürüm gears 5 yükledim ama keyif alamdım, 2.bölüme kadar geldim. Yani bir TLOU keyfini vermedi. Tarzları farklı tabii. Buradaki sorun Xbox konsolu ya da PS5 konsolu sorunu değil. Özel oyunlar oynamıyorum ama güzel oyunlarda olsa yüklediğimde keyif alsam, beni konsola daha da bağlar.
Zamanında elder scrols Online almıştım PS4'te. Bayağı oynamıştım, onu da bıraktım. Plus kütüphanesinde nereden baksanız 174 oyun var. PS5 alsam, onları oynar mıyım? Sanmam.
Xbox kolu sesliydi, değişikte geldi. İnternetten videolar izleyince biraz daha olumsuz hale geldim bu konuda.
Bilemedim yani.
Satıcıya gidip de ağız eğmenin anlamı var mı?