Xbox Series X'ten memnun kalmamak

Daha fazla  
3 gün önce Xbox Series X aldım.
8 yıldır PS4 kullanıcısıyım. Özel oyunlardan Last of Us serüsi sadece oynadım PS de. Onun dışında vaktim hep FIFA serileri ile geçti. PS Plus vardı vs.

Xbox'ı aldım Game Pass'te var ama nedense keyif alamadım.
FIFA23 vardı Game Pass'ta, Online oyuncu yok denecek kadar az. Sanki PS4 zevki yok.

Psdeki özel oyunlara ihtiyacım yok.
Game Pass'tan Gears 5'i indirdim keyif vermedi.
Açıkçası kafam karışık ve ürünü iade etmeyi istiyorum. Ama satıcı almaz tekrardan.
Eğer aşırsa PS5'i onlardan alacağım üzerine ekstra 1000 ödeyerek.
Ne yapmalı arkadaşlar? Keyif alır mıyım sizce?
Satıcı kutuyu açmışın deyip almayabilir.
Ne öneriyorsunuz?
Elimde kaldı.
O kadar da para verdim.

8 yıldır PS4 kullanıcısıyım. Özel oyunlardan Last of Us serüsi sadece oynadım PS de. Onun dışında vaktim hep FIFA serileri ile geçti. PS Plus vardı vs.

FIFA23 vardı Game Pass'ta, Online oyuncu yok denecek kadar az. Sanki PS4 zevki yok.

Game Pass'tan gears 5'i indirdim keyif vermedi.
Açıkçası kafam karışık ve ürünü iade etmeyi istiyorum. Ama satıcı almaz tekrardan.
Ne öneriyorsunuz?
Elimde kaldı.
O kadar da para verdim.

Series X bence gayet güzel bir konsol fakat FIFA için bence playsatiton daha iyi çünkü DualSense daha yatkın FIFA oynamaya.

Ne öneriyorsunuz?
Elimde kaldı.
O kadar da para verdim.
Eğer garanti belgesi falan varsa iade alıyorlar diye biliyorum bence şansını dene. Kutuyu aldığın gibi paketle ve belgelerini içine koy iade işlemini başlat. 20 günlük bir iadesi oluyor genelde ama siz araştırın. Bence 3 gün az bir süre biraz daha zaman verebilirsin. Uzun bir süre PS4 kullandıktan sonra garip gelmiş olabilir.

Ne öneriyorsunuz?
Elimde kaldı.
O kadar da para verdim.
Neden memnuz kalmadığınızı anlayamadım oyun beğenmemişsiniz sadece sanırım.

Her iki konsolu da uzun süre deneyimlemiş kişi olarak, xbox controller alışması daha zor. Ama alıştıktan sonra diğerini hiç kullanmak istemedim. Hatta PC oyunlarımı da şu anda xbox controller ile oynuyorum. Ps hayatımdan tamamen çıkmış duruma geldi.

Her iki konsolu da uzun süre deneyimlemiş kişi olarak, xbox controller alışması daha zor. Ama alıştıktan sonra diğerini hiç kullanmak istemedim. Hatta PC oyunlarımı da şu anda xbox controller ile oynuyorum. Ps hayatımdan tamamen çıkmış duruma geldi.
Xbox kolu daha rahattır cidden. Baya ergonomik bir tasarımı var. Ben de kullanıyorum.

Özel oyunlar ile ilgilenmiyorsanız şahsen PS aldıracak bir etken yok gibi. 8 senedir aynı konsolu kullandığınız için farklı bir konsola geçmek garip hissettirmiştir. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum fakat alışmak istemezseniz de iade edip PS5'e geçebilirsiniz.

FC 24 alıp oynayabilirsiniz.
Almasına bile gerek yok hocam. Game Pass'e geliyor.

Neden memnuz kalmadığınızı anlayamadım oyun beğenmemişsiniz sadece sanırım.

İnternetten okuduklarım belki de etkiledi. PS5 iyidir vs. ama özel oyunlarla işim yok. Sadece TLOU oynamıştım hikayeli olarak. Diğerleri çok keyif vermedi. Mesela Ghost of Tsushima var, çok keyif vermedi.
Xbox'ta gears 5 yükledim, keyif vermedi.
FIFA 23 yükledim, hızlıca oyuncu bulamadım, gelen kişide çok gol attı :D o da PS4 kada keyif vermedi.
Multiplayer oyunları seviyorum ya futbol ya da dövüş (UFC var gördüm Game Pass'ta)

Aslında TLOU gibi hikayesi güzel oyunlarda Pass'ta olsa süper olurdu.

Nasıl düşünmeli, bilemedim.

Madem PS5 için çok para verip ayrıca CD almayacağım, ya da GoW gibi ürünlere para vermeyeceksem, PS5'i sadece FIFA 24 için ya da pes serileri için almanın mantığı var mıydı?
GTA 6 Xbox'a da çıkacak gerçi.

Özel oyunlar ile ilgilenmiyorsanız şahsen PS aldıracak bir etken yok gibi. 8 senedir aynı konsolu kullandığınız için farklı bir konsola geçmek garip hissettirmiştir. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum fakat alışmak istemezseniz de iade edip PS5'e geçebilirsiniz.

Almasına bile gerek yok hocam. Game Pass'e geliyor.

Alışırım diye kendimi ikna etmeye çabalıyorum. Zaten saatlerce oynayan biri değilim. Akşam 10'dan sonra 2 saat oynarım anca. Onda da futbol oynarım. Hikayesi güzel oyunlar bulursam o da olur / FPS tarzı. Bunun için sırf PS5'e gerek var mı? Yıllardır Xbox'ta Gears of War serisinin resmini görürürüm gears 5 yükledim ama keyif alamdım, 2.bölüme kadar geldim. Yani bir TLOU keyfini vermedi. Tarzları farklı tabii. Buradaki sorun Xbox konsolu ya da PS5 konsolu sorunu değil. Özel oyunlar oynamıyorum ama güzel oyunlarda olsa yüklediğimde keyif alsam, beni konsola daha da bağlar.

Zamanında elder scrols Online almıştım PS4'te. Bayağı oynamıştım, onu da bıraktım. Plus kütüphanesinde nereden baksanız 174 oyun var. PS5 alsam, onları oynar mıyım? Sanmam.

Xbox kolu sesliydi, değişikte geldi. İnternetten videolar izleyince biraz daha olumsuz hale geldim bu konuda.
Bilemedim yani.
Satıcıya gidip de ağız eğmenin anlamı var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı