Xbox Series X'ten memnun kalmamak

Selamlar,

Series X'i satıp PS5 almak gibi bir hata yapmayın. Çok uzun süredir PS4 kullandığınızı, Xbox sistemine yabancı olduğunuzu anladım. Kendim Series X kullanıcısıyım ve Xbox Store'daki bulunan 50-100 TL'lik bir oyunun 1500 TL'ye PS Store'da satıldığını gördüm.

Daha 1-2 hafta önce PS Store mağazasındaki fiyatları bir kez daha güncelleyip, 2000-3000 TL seviyelerine çıkardı. Gördüğüm kadarıyla futbol oyunları oynuyorsunuz. Game Pass içerisinde EA FC ve çıktığı gün sisteme eklenen Football Manager gibi oyunlar varken PS5 tercih bile olmamalı sizin için.

Bugün Game Pass'e eklenecek Call of Duty MW3 ve birkaç ay sonra eklenecek Call of Duty Black Ops 6'yı da ayrıca belirtmek isterim.

Bende bir ekleme yapmak isterim hocam 2, 3 gün önce PS Store'a bir fiyat guncellemesi daha geldi, indirimi biten oyunlar teker teker zamlanıyor.

Zaten satmadım Xbox'la vakit geçirince. Çok memnunum. İyikide satmamışım. PS4'ü elden çıkardım. Aslında çok da oynamadığımı fark ettim. Bir anlık hevesle gidip PS5 alacaktım yoksa. Çok da oyun oynamıyorum zaten. Bu aralara FC24 ile Dead Space remake oynuyorum. Şu an Dead Space biteydi diğer başka oyunlara başlayacağım ama bitmiyorda.

Aslında Xbox'ta ki oyunları bazılarını PC de oynamıştım. Ama gamepassa yeni oyunlar gelmesi daha avantajlı olmasını sağlıyor.

Evdeki TV Ultra HD ama 4 k değil. Sırf Xbox için 4K alınmalı mı? Yani çok bir şey fark ediyor mu?
Elimdeki TV'de hiçbir sorunda yok, verecek kimsede yok, satsam az bir rakama gider. Oyunuyoruz işte.

Ben 27" 2K 165 Hz Asus Monitör ile bir nevi Bilgisayar gibi kullanıyorum. Bana kalırsa 4K TV oynadığınız oyunları kalitesini inanılmaz derecede arttırıyor.

Kampanya yakalarsanız 4K TV lere göz atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı